APIA informează cu privire la misiunea comercială la nivel înalt

jhqp-79vgrgpbe7z9-52fq5   Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează cu privire la misiunea comercială la nivel înalt, condusă de Comisarul Phil Hogan, în perioada 02 – 09 noiembrie 2016 în următoarele țări din Asia: Vietnam, Singapore și Indonezia.

  Cei interesați pot alege să participe la întreaga misiune sau numai la anumite părți ale acesteia, conform următorului program:

  • Vietnam: Hanoi/ 02-03 noiembrie si Ho Chi Minh City/04-05 noiembrie;

  • Singapore: 06-07 noiembrie;

  • Indonezia: Jakarta/08-09 noiembrie.

  Pentru înscriere, persoanele interesate sunt invitate să completeze aplicația online, până la data de 16 august 2016, utilizând următorul link: https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/HLMAGRIVietnamSingaporeIndonesia2016

  Draf-ul de agendă al acestei misiuni şi Invitaţia pentru reprezentanţii organizaţiilor de producători şi ai companiilor individuale din sectorul agro-alimentar din Statele Membre pot fi consultate accesând următorul link de pe site-ul oficial al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură: http://www.apia.org.ro/ro/invitatie-de-participare-la-misiunea-comisarului-phil-hogan-in-tari-din-asia-09-11-noiembrie-2016

  Facem precizarea că la nivelul Comisiei Europene există o preocupare permanentă privind deschiderea de noi piețe de desfacere pentru produsele agro-alimentare provenite din Europa, depunându-se eforturi susținute pentru stabilirea de acorduri de liber schimb cu cât mai multe țări, din diferite zone geografice.

  În acest sens, prin intermediul unui program de misiuni comerciale la nivel înalt, conduse de Comisarul Phil Hogan, sunt prevăzute o serie de activități de promovare susținute și desfășurate prin acțiuni coerente.

  De altfel, un element foarte important al vizitei în Indonezia îl constituie inaugurarea Târgului SIAL Interfood 2016 care include şi deschiderea oficială a Pavilionului Uniunii Europene, la data de 09 noiembrie.

  Pavilionul UE va oferi o platformă cuprinzătoare pentru ca toate companiile să introducă atât țara lor de origine, cât și produsele proprii. Astfel, pentru companiile europene, sunt create oportunități de a se prezenta şi de a-și întâlni consumatorii finali, precum și potențialii importatori.

  Vor fi disponibile servicii care să furnizeze informații de piață și să asiste companiile europene în realizarea, pe loc, a unor întâlniri cu potențiali parteneri locali.

  În paralel, în cadrul acestui pavilion, permanent va fi asigurat un spațiu corespunzător la dispoziția ambasadelor și a companiilor europene pentru organizarea de ateliere, degustări de produse, demonstrații culinare, etc.

  Toţi participanții trebuie să își acopere integral cheltuielile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*