Polițistul Godină despre bucătăreasa de pe centura politicii- Respect agentului Eugen Cinaru!

13728487_1137301919662812_1304865911_o

  Deși în urmă cu puțin timp, fostul candidat UNPR, la funcția de primar al municipiului Călărași, Elena Nicolache, ne interzicea să-i mai publicăm numele (deși își asumă faptul că este o persoană publică), noua sa ispravă ne îndreptățește să facem cunoscut cititorilor, modul în care aceasta consideră că este corect să se comporte în societate.

  Pentru a nu fi acuzați de subiectivism, nu vom face altceva decât să publicăm comentariul pe care l-a lăsat pe pagina sa de facebook, cunoscutul polițist Marian Godină.

  „ Probabil încă supărată că nu a devenit primar, candidatei UNPR la primăria Călăraşi i-a picat greu la stomac să vadă că un polițist îl amendează pe şoferul maşinii în care dumneaei se afla. Aşa cum e obiceiul, atunci când nu prea ai ce să mai comentezi, dai vina pe comportamentul agentului şi pe educația acestuia şi apoi încerci să-l denigrezi pe Facebook.
Mă întreb, doamna Nicolache Elena, de ce nu i-ați dat lecții de educație şoferului, de ce nu l-ați sfătuit să oprească regulamentar, nu în mijlocul drumului. Sau credeați că dacă sunteți dumneavoastră în maşină, are dreptul să oprească unde vrea? Se pare că ați dat de un polițist pe care nu prea l-a interesat cine sunteți.
Acum, ca să nu ziceți că sunt băiat rău, vă ajut puțin cu mediatizarea postării, bănuiesc că asta ați şi urmărit când ați postat fotografia, să ajungă la cât mai mulți oameni.
P.S. sunt 2 puncte de penalizare, nu 3. 😉
O zi faină şi sper să nu vă ştergeți postarea, e păcat de ea, la cum ați scris, sunt convins că v-a luat mult şi v-ați străduit” .

  Deși la scurt timp, doamna „ cică” și-a retras postarea de pe pagina personală, reacțiile și comentarile negative ale utilizatorilor de facebook spun totul. Nici un comentariu în favoarea doamnei.

  Vă oferim dumeavoastră posibilitatea să trageți concluzii!

1 comentariu

  1. Felicitari Domnule Godina pentru ce ai facut si pentru ce faci.Citiva ca tine si ii ve-ti pune cu botul pe labe pe acesti cersetori de voturi si functionarasi cu pile.Aplicati legea in spiritul ei si cu fermitate.Unitiva ca nu au ce va face nici ei si nici sefii profesionali tranformati in slugi si lingai de CLANTE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*