Dunărea Călăraşi are sprijinul Consiliului Judeţean în lupta pentru promovare. Iliuţă: „Avem nevoie de performanţă”

mare(1)

  La începutul acestei săptămâni, sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Călăraşi a găzduit întâlnirea fotbaliştilor din cadrul AFC Dunărea 2005 Călăraşi cu liderii Consiliului Judeţean şi Primăriei Municipiului Călăraşi, instituţii care susţin financiar activitatea sportivă a clubului.

  Vasile Iliuţă (foto, în centru), noul preşedinte al Consiliului Judeţean, a fost prezent la întâlnirea cu fotbaliştii din cadrul clubului, susţinând printre altele că instituţia pe care o conduce va continua să finanţeze sportul călărăşean, activitate la care să participle cât mai multi copii şi tineri din judeţ.

  „Vreau să investim bani în Călăraşi, vreau să investim bani în sportul călărăşean, dar să fie cât mai mulţi, preponderent, copiii Călăraşiului. Îmi doresc acest lucru. Vreau pentru călărăşeni să fac cel mai mare bine pe care şi l-au dorit şi am speranţa că putem face noi astăzi cei care conducem Călăraşiul”, a spus Iliuţă.

  Preşedintele C.J. Călăraşi i-a felicitat pe jucătorii care în sezonul trecut au scris istorie, reuşind cea mai bună performanţă de la înfiinţarea clubului şi până în prezent, adică încheierea pe locul 2 în Seria I a Ligii 2 şi participarea la barajul de promovare. „Avem nevoie, pentru echipa mare, de performanţă! E nevoie de oameni, să vină şi fotbalişti profesionişti să ne ajute ca să ne menţinem într-o ierarhie superioară. Felicit echipa de seniori pentru ce a realizat. Ne-aţi făcut cunoscuţi, aţi făcut performanţă, aţi făcut jocuri minunate, ne-aţi bucurat! Nu s-a putut promovarea, continuăm şi sper că împreună dacă aţi făcut o echipă omogenă, puternică, să câştigăm anul care vine. Vă sunt aproape, sunt lângă sportul călărăşean, vă susţin şi aş vrea să văd cât mai mulţi călărăşeni în sportul local. Mult succes în anul competiţional care urmează!”, a încheiat Iliuţă.

  Mihalcea promite promovarea în noul sezon

  La rândul său, antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, a mulţumit conducerii celor două organisme pentru sprijinul acordat în sezonul precedent, subliniind că echipa se va alinia în curând la startul unei stagiuni cu gândul obţinerii performanţei majore, adică a promovării în Liga 1.

  „Mi-aş începe discursul prin a vă mulţumi pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, dar şi pentru ajutorul pe care ni-l veţi acorda în sezonul următor. Ştim că anul trecut nu am oferit performanţa majoră pe care mulţi ar fi dorit-o, dar sunt convins că anul acesta, cel puţin din punctul meu de vedere, nu va fi imposibil. A fost greu, a fost foarte greu de digerat, dar plecăm la drum cu convingere. Suntem convinşi că şi cu sprijinul sufletesc şi financiar al dumneavoastră putem reuşi. Vă mulţumim încă o dată!”, a declarat Mihalcea, care i-a oferit, din partea clubului, preşedintelui Consiliului Judeţean un fanion şi o minge de fotbal cu semnăturile tuturor componenţilor echipei.

  În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 18:00, Dunărea Călăraşi va disputa pe propriul stadion un amical cu Dinamo Bucureşti. Conducerea Dunării a anunţat că preţul biletului de intrare la acest joc este de 10 lei.

  Cătălin Nițu, ofițer de presă FRF

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*