Locuri de munca sezonieră în AGRICULTURĂ – SPANIA – CAMPANIA 2017

capsuni

COMUNICAT DE PRESĂ

  Solicitanții unui loc de muncă în străinătate au obligația să se înregistreze în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Călărași, pentru a participa la selecția organizată pentru ocuparea locurilor de muncă sezonieră în agricultură, din Spania.

  Selecția pentru domeniul agricol – Spania va fi organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din VÂLCEA.

  Sunt oferite 800 de locuri de muncă pentru cules căpșuni. Culegătoarele de căpșuni trebuie să fie apte de muncă.

  Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi / 39 ore pe săptamână împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții.

  Salariul oferit de firmă este de 40,15 euro brut /zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptamâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.

  Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.(nu există posibilitatea cazării solicitanților bărbați în cadrul firmei).

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!!!

  Pentru a participa la selecție, persoanele interesate din județul Călărași trebuie să se adreseze asistentului EURES din cadrul AJOFM Călărași pentru a fi înregistrate în baza de date, cu următoarele documente:

  • copie act identitate;

  • cazier judiciar,

  • adeverința medical cu mențiunea „apt pentru muncă”,

  • CV model Europass în limba română.

  Relații suplimentare se pot obține la telefon 0242/315798. Persoană de contact –Mirela Arsenescu,inspector.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*