Stan Ion: „ Agricultorilor trebuie să li se răspundă pertinent la orice întrebare, să fie sprijiniți, să nu stea în picioare ore întregi pe holuri ”

13900732_1234971196535520_1984471021_n

  De ieri, 4 august 2016, Stan Ion este director cu acte în regulă la Direcția Agricolă Călărași. Documentul care confirmă investirea în funcție a fost semnat de ministrul MADR, Achim Irimescu.

  Contactat telefonic, Stan Ion a precizat că dorește să facă schimbări majore în cadrul instituției.

  „ Vom constitui în perioada imediat următoare comisiile pentru secetă, vom analiza într-un timp foarte scurt toate culturile pe care le avem și asta este prioritatea mea numărul unu. Suntem aici în slujba fermierului și a fiecărui cetățean care dorește să investească în agricultură. În acest moment lucrăm la creionarea noii structuri și la organizare, până o să sosească de la minister decizia de comasare. Noi suntem un județ agricol și eu personal cu ajutorul colegilor mei vrem să schimbăm fața acestei instituții. Agricultorilor trebuie să li se răspundă pertinent la orice întrebare, să fie sprijiniți, să nu stea în picioare ore întregi pe holuri. Vom face în fiecare lună conferințe de presă pentru o bună și rapidă informare despre măsurile de finanțare, numărul de aplicații de fonduri europene.

  Vrem ca toți agricultorii să simtă că Direcția Agricolă este alături de ei oricând și că pot găsi aici răspuns la orice întrebare pe care o au. Dacă legea ne obligă să răspundem oricărei întrebări în maxim 30 de zile, vreau să încercăm să răspundem în câteva ore.”

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*