Marfă în valoare de 6.500 lei confiscată de poliţişti

fotoComunicat de presă

  Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice Călăraşi, împreună cu Poliţia Municipiului Călăraşi au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul comercializării produselor confrafăcute.

   La data de 05 august 2016 poliţiştii au efectuat verificări în incinta unui compelx comercial din municipiul Călăraşi, scopul acestora fiind prevenirea și combaterea ilegalităților comise în domeniul comercializării de produse .

   În urma verificărilor au fost constatate 6 de infracţiuni la Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

  Pentru neregulile depistate pe linia comercializării produselor, au fost aplicate 4 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.500 de lei.

  De asemenea, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 30 de produse susceptibile a fi contrafăcute în valoare de aproximativ 6.500 de lei.

  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi continuă acţiunile pentru protejarea drepturilor şi intereselor comerciale ale cetăţenilor, prin verificarea legalităţii activităţilor comerciale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*