Doamna Albu de la spital – Pensionara care îşi face concediile în Malta

gggghhjjjjjj

Doamna Albu este o pensionară fericită care provine din sistemul bugetar, mai exact de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi. În momentul în care a împlinit vârsta de pensionare, factorii decizionali din instituţia mai sus menţionată, au decis că este indispensabilă şi i-au făcut contract de prestări servicii în cadrul Serviciului Personal /Salarizare. Din surse demne de încredere, aflăm că doamna Albu, primeşte în urma acestui contract, mai mulţi bani decât câştiga un medic, suficient pentru a-şi permite să-şi petreacă concediile în locuri exotice. Pentru transparentă şi pentru eficientizarea activităţii spitalului, îl invităm pe domnul director medical Laurenţiu Belusică, să facă publice toate contractele de acest gen existente în cadrul SJC Călăraşi. Punem pariu, că în urma verificărilor contractelor de prestări-servicii, a unui chirurg care dintr-un contract de acest gen câştiga mai mult decât salariul unui medic într-o lună, a verificării contractelor de furnizare a consumabilelor, şi a pensionarilor de ,,neînlocuit” puteţi face rost de bani pentru achiziţionarea unui RMN? Vă rugăm domnule director medical şi domnule preşedinte al CJ să verificaţi şi să faceţi publice acest gen de contracte. Aducerea medicilor este o prioritate dar şi stoparea risipei trebuie să fie o prioritate.

P.S. ÎNCĂ NU AVEŢI SER ŞI BANALUL ALGOCALMIN ÎN FARMACIA SPITALULUI.

Poate că a venit vremea să nu mai spuneţi ”vom face” , ”vom implementa” , ”vom reforma” , ci ”am făcut”. Călărăşenii merită asta, demonstraţi că sunteţi altfel decât ceilalţi.

5 comentarii

  1. Daca Dna Albu a iesit la pensie sa stea acasa, lasand loc tinerilor sa aibe un loc de munca in tara , nu sa fie nevoiti sa fie slugile stainilor din alte tari

  2. Bune si reale observatii. Cam asta este linia de actiune, ce sa ne mai ascundem dupa pom, unii pot orice in acest spital altii nimic. Unde este democratia. Masuri URGENTE, asta este concluzia. A propo, Curtea de Conturi si ITM-ul Calarasi doarme?

    • dna albu a fost pe la personal cu angajarile de acolo a luat multi bani eu am vrut sa ma angajez la spital a trebuit sa iau legatura cu ea dar ma costa multi bani asa ca isi permite concedii exotice o nenorocita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*