Incendiu în municipiul Călărași pe strada General Constantin Pantazi

pompieri cl

  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au acţionat rapid pentru stingerea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale

  Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unei persoane fără adăpost, care a lăsat o țigară aprinsă în apropierea materialelor combustibile

  În data de 30.08.2016, ora 14.47, un echipaj specializat de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Călărași a fost solicitat să acţioneze pe raza municipiului Călărași, pe strada General Constantin Pantazi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul unei clădiri dezafectate, proprietate privată aparţinând unei societăți comerciale din localitate.

  La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta mocnit şi cu degajare de fum dens într-o cameră a imobilului dezafectat.

  Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând prompt pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 30 de minute.

  Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza neglijenței unei persoane fără adăpost, care a lăsat o țigară aprinsă în apropierea materialelor combustibile, generând arderea.

  În urma incendiului au ars: aproximativ 40 de kg materiale textile și o saltea de pat, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 500 de lei.

  Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 200.000 de lei.

   Comunicat de presă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*