Intervenţie la incendiu de plante furajere în localitatea Sărulești Gară

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au acţionat pentru stingerea incendiului timp de aproximativ 40 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la casa proprietarului și alte bunuri materiale

 

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de un copil în vârstă de cinci ani, care s-a jucat cu chibriturile în apropierea depozitului de plante furajere, generând arderea

 

 

          În data de 03.09.2016, ora 13.10, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secției Lehliu Gară au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Sărulești Gară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de plante furajere dintr-o gospodărie, proprietate individuală, aparţinând Luminiței N.

 

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la plantele furajere depozitate în gospodărie, existând risc de extindere la casa proprietarei  și la bunurile materiale din imediata vecinătate.

Pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 40 de minute.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompieri la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de un copil în vârstă de cinci ani, care s-a jucat cu chibriturile în apropierea depozitului de plante furajere, generând arderea.

În urma incendiului au ars aproximativ patru tone de plante furajere (sub formă de căpițe), valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 500 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari din cadrul Secției Lehliu Gară au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, reușind să salveze bunuri materiale în valoare de aproximativ 35.000 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*