Intervenţie la incendiu de autoturism în Călărași, pe strada Pompierilor

Un echipaj de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călărași a acţionat rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 minute

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs în zona compartimentului motor al vehiculului

În data de 13.09.2016, ora 22.59, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călărași au fost solicitaţi să acţioneze pe raza municipiului, pe strada Pompierilor, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism înmatriculat în județul Călărași, proprietate privată, aparţinând lui Ion R.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens, la partea din față a autoturismului, existând pericol de propagare a flăcărilor la bunurile materiale aflate în imediata vecinătate.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs în zona compartimentului motor al vehiculului.

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate medie, acţionând rapid pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ 20 minute.

În urma incendiului a ars partea din față a vehiculului, la compartimentul motor și două pneuri au suferit deteriorări, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 20.000 de lei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*