Fotbal / Vasile Iliuță: „Încercăm să îmbunătățim performanțele clubului și am luat o decizie în acest sens„

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, le-a mai dat o șansă celor care conduc fotbalul călărășean.
Iliuță a declarat, într-o conferință de presă că actuala conducere „mai are timp să redreseze situația de față doar până la terminarea turului„.
Dunărea Călărași se află la două puncte de zona retrogradării în Liga a 2-a la fotbal. Actuala echipă făcută în vară de Adrian Mihalcea nu a reușit prea multe rezultate favorabile care să plaseze formația locală pe un loc relaxant. Obiectivul echipei este unul diferit față de cel propus la începutul acestui sezon. „Noi atât putem în acest moment„, a spus la un moment dat Mihalcea.
Pentru că echipa nu merge bine în campionat, au apărut discuții legate de o oarecare demisie în grup a celor care conduc. Astfel, Costică Ștefan, Ion Runcu dar și cei care coordonează activitatea la Dunărea, Viorel Ivanciu și Marian Dinulescu și-au anunțat intenția de a părăsi gruparea. Iliuță știe faptul că actuala conducere a avut marea performanță de a readuce echipa în Liga a 2-a, după 20 de ani de absență și că sezonul trecut echipa s-a bătut la Liga 1. Vasile Iliuță a venit acum cu „o nouă ofertă„ și le-a transmis celor menționați mai sus că pot să redreseze situația. „Încercăm să îmbunătățim performanțele clubului și am luat o decizie în acest sens. Echipa trebuie să meargă mai departe în Liga a 2-a, nu să retrogradeze. Dacă la finalul sezonului termină în primele 6 din clasament, atunci vor avea sprijinul meu, dacă nu, cei care conduc trebuie să-și asume rezultatele slabe și să plece. Am purtat anumite discuții pe criterii de performanță cu oamenii care sunt acum în fruntea Dunării și am stabilit ca la iarnă să facem schimbări dacă lucrurile nu merg bine. Pot să vă mai spun că la club a are loc și un control iar când acesta se va finaliza îl vom face public„, a spus președintele CJ, Vasile Iliuță.
Referitor la faptul că Ionel Ganea s-ar întoarce la Călărași, Iliuță a confirmat că echipa locală are un antrenor și nu se pune problema înlocuirii lui Mihalcea, momentan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*