Avocatul si prim-președintele PNL, Cătălin Predoiu își lansează candidatura la Călărași

 

dsc_0178Ieri, 26 octombrie, în sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a avut loc conferința oficială a PNL, unde s-au anunțat candidații partidului pentru alegerile din acest an. Liderii locali ai PNL l-au prezentat cu mare entuziasm pe Cătălin Predoiu, candidatul repartizat la Călărași după ce a fost retras de pe listele din București de către Alina Gorghiu. Bucureșteanul este primul pe listă la Camera Deputaților.

Următorii pe lista sunt: Raluca Surdu, Liviu Tomoiagă, Viorel Enciu, Ionel Manea şi Silviana Şestacovschi. Candidații PNL Călărași la Senat sunt: Răducu Filipescu, precedat de Marian Drăgan.

Răducu Filipescu, presedintele CJ Călărași, se declară încântat de prezența fostului Ministru al Justiției pe lista PNL Călărași și susține că acesta este persoana care poate aduce atrage fonduri pentru orașul nostru. A punctat câteva zone de interes pentru investiții, cum ar fi: agricultura, locurile de muncă, proximitatea față de Dunăre, ș.a. Datorită longevității ca și Ministru în timpul Guvernului Tăriceanu și Boc (2008-2012).

Cătălin Predoiu este membru PNL din 2008, iar la 5 iulie 2013 aderă la Partidul Democrat Liberal. Fost Prim-Ministru interimar al României în 2012. Este căsătorit cu Alina Predoiu și este tatăl a doi copii.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*