Warning: unlink(index.html): No such file or directory in /home4/r42966real/public_html/wp-content/plugins/redirect-editor/redirect-editor.php on line 75
Ce partid ar câștiga alegerile dacă votul ar fi pe Google? Top căutări online în județul Călărași – Realitatea din Calarasi

Ce partid ar câștiga alegerile dacă votul ar fi pe Google? Top căutări online în județul Călărași

tgw1Dat fiind faptul că alegerile parlamentare se vor desfășura la sfârșitul acestei săptămâni, Agenția de marketing online TargetWeb a realizat un studiu cu privire la interesul în ultimele 30 de zile al locuitorilor din județul Călărași față de cele mai importante formațiuni politice participante la alegerile parlamentare. Conform datelor furnizate de către Google, Partidul National Liberal (PNL) se află pe prima poziție în topul interesului față de partide politice pentru locuitorii județului Călărași, cu un punctaj de 28. Imediat după  Partidul Național Liberal se situează Partidul Social Democrat (PSD) cu un punctaj de 9 și respectiv Uniunea Salvați România (USR) cu un punctaj de 5.

La nivel național în ultimele 30 de zile, statisticile indică faptul că Partidul Social Democrat ocupă poziția de top cu un punctaj de 39, în timp ce la nivelul județului Călărași, PSD a obținut un punctaj de 9. Partidul Național Liberal ocupă poziția numărul 2 în topul interesului locuitorilor la nivel național cu un punctaj de 32, în timp ce în județul Călărași acest partid a obținut un punctaj de 28. Pe poziția a 3-a se situează la nivel național partidul Uniunea Salvați România cu un punctaj de 24, în timp ce în județul Călărași acest partid are un punctaj de 5. Partidul Mișcarea Populară, a obținut la nivel național un punctaj de 14, în timp ce în județul Călărași, această formațiune politică a obținut 0 puncte. Nu în ultimul rând însă, Partidul Alianța Liberalilor și Democraților ocupă la nivel național pozitia numărul 5 cu un punctaj de 12, în timp ce în Călărași acest punctaj este de 2.

Pentru alegerile parlamentare 2016 sunt înscriși în această cursă electorală un număr de aproximativ 6.500 de candidați aparținând celor mai importante formațiuni politice din România. O noutate la aceste alegeri din acest an va fi faptul că alegatorii vor avea posibilitatea de a vota și prin corespondentă, însă se pare că numai aproximativ 9.000 de români au ales această modalitate de votare. În plus, pentru a se evita complet dubla votare și pentru ca rezultatele să fie în proporție de 100% transparente, va fi utilizat și un soft special creat pentru a monitoriza prezența la secțiile de votare. În acest fel, în situația în care un alegător votează de mai multe ori, acesta va putea fi identificat de îndată.

Conform Google, numerele reprezintă interesul de căutare asociat punctului cel mai înalt din diagramă, pentru regiunea și momentul specificate. Valoarea 100 reprezintă popularitatea maximă a termenului. Valoarea 50 arată că popularitatea este jumătate din cea maximă înregistrată. Urmând același principiu, punctajul 0 arată că popularitatea termenului reprezintă mai puțin de 1% din cea maximă înregistrată.

TargetWeb este o agenție SEO de top în România care se ocupă cu poziționarea site-urilor în primele rezultate din Google, managementul reputației online, copywriting și native advertising. TargetWeb face publice statistici referitoare la interesul și numărul căutărilor în motoarele de căutare, a interesului pe regiuni și își propune să devină o sursă de informații pentru companiile interesate de astfel de statistici și analize.

 

1720 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*