Belușică și-a băgat picioarele în funcția de Director Medical

 

belusicaÎn urma unei informații primite la redacție, am contactat directorul medical al S.J.U. Călărași, Laurențiu Belușică pentru lămuriri . Din punct de vedere oficial, începând de azi, directorul medical este în concediu de odihnă. Se pare că nu se va mai întoarce niciodată la Călărași .

Laurențiu Belușică-,,Nu sunt dorit la Călărași,așa că nu am de ce să mai vin înapoi. Se dorește un manager cu care eu nu sunt compatibil și pot să spun că mi-am găsit deja post în altă parte. Nu am nimic de reproșat actualei conduceri a Consiliului Județean, probabil a luat o decizie bună, timpul va demonstra dacă a luat decizia corectă. Eu sunt în continuare disponibil, vreau să ajut spitalul, pot să fac gărzi, dar scopul meu este să pun pe picioare un spital, să demonstrez că se poate și o să reușesc în altă parte. Se pare că aici, la Călărași, nu se poate și nici nu sunt dorit. ,,

,,Poate nu am fost înțeles . Proiectul meu pentru spitalul din Călărași este de minim 4 ani. Dar nu mai sunt dorit aici. Este preferat noul manager cu care eu nu mă compromit sub nici un motiv. Am un statut și o anumită pregatire. Dacă stau , fac ce trebuie, îmi iau niște angajamente , îmi suflec mânecile și fac treabă.
Cu un manager ca cel de acum refuz categoric să colaborez .,,

 

3069 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*