Aurel Nicolae este membru ALDE cu acte în regulă/Elena Nicolache se înscrie în PSD?

aurel-nicolae Înscrierea mea în ALDE este un gest de reintoarcere într-o familie reală și cu adevărat liberală

Fostul deputat Aurel Nicolae, a obținut la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, un număr de 1203 voturi în calitate de candidat independent la Camera Deputaților. În data de 18 decembrie 2016, ultima zi de activitate parlamentară, și-a depus adeziunea la București pentru a se înscrie în partidul Alianța Liberalilor și Democraților.

Acesta a declarat pentru Realitatea din Călărași-,,Eu în ultima zi de mandat, mai exact pe 18 decembrie, m-am înscris în ALDE, la grupul parlamentar, la București. Implicarea mea în activitatea organizației județene ALDE Călărași va depinde de decizia care va fi luată la nivel central. Deocamdată există la Călărași o structură bine organizată condusă de un om deosebit, președintele Daniela Crețu și în cazul în care voi fi solicitat, voi da curs cu mare drag invitației. Înscrierea mea în ALDE este un gest de reintoarcere într-o familie reală și cu adevărat liberală.,,

Elena Nicolache a obținut la alegerile parlamentare, un număr de 960 de voturi în cursa de câștigare a unui fotoliu de senator independent. Acest număr de voturi se pare că constituie ,,zestrea,, cu care intenționează să se înscrie în Partidul Social Democrat. Din surse demne de încredere, am aflat că în perioada imediat următoare se va înscrie în acest partid. Revenim cu amănunte despre politica călărășeană….

 

2603 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*