S.J.U. Călărași/Director medical și președinte de C.A. …noi!

NASTURICA

După plecarea  Dr. Laurențiu Belușică, funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Călărași, a rămas vacantă.  Consiliul de administrație al S.J.U. Călărași , a desemnat-o,pentru o perioadă interimară de șase luni, pe dr.  Adela Maria Năsturică, să ocupe funcția de Director Medical.

Adela Maria Năsturică , este medic primar internist și a ajuns la Călărași, prin repartiție, în anul 2004. S-a născut în Craiova și este unul dintre puținii medici din țară cu trei competenţe ecografice: generală, cardiacă şi vasculară.

Deși contestată de unii colegi, aceasta a reușit să se facă iubită și respectată de pacienți datorită faptului că nu face niciun compromis când este vorba de sănătatea oamenilor.

Fostul manager al spitalului, Camelia Ghiveciu, la aflarea veștii a declarat pentru Realitatea din Călărași : ,, Mă bucur că a acceptat această funcție.  Spitalul stă și pe umerii directorului medical. Este o doamnă implicata în viața spitalului, obiectivă și principială. În plus îi doresc rezistență și nervi de oțel.”

O altă schimbare a fost făcută la nivelul conducerii Consiliului de Administrație al S.J.U. Călărași . Președintele C.A., Rareș Ionescu , a fost înlocuit ieri de Militaru Marius .

Aceste schimbări fac parte din amplul proiect de reorganizare al spitalului, anunțat în urmă cu puțin timp de președintele Consiliului Județean Călărași-Vasile ILIUȚĂ.

 

 

 

2419 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*