Maria Minoritara a încasat, Primăria Călărași plătește?

buc1

Zăpada s-a topit, temperatura a crescut și au răsărit……gropile.  La câțiva metri de intersecția străzii București cu Dobrogei, a fost nevoie de 5 mc de piatră pentru a astupa și consolida o ,,gropiță ” apărută în cursul acestei dimineți.

Muncitori  Serviciului Public Pavaje Spații Verzi, care au intervenit, spuneau că urmează să se deplaseze și la o soră mai mică a gropii la intersecția străzii Grivița cu I.L. Caragiale. Prin derularea vestitului proiect CL 8 , multe firme de apartament au încasat multe milioane de lei și au lăsat în urma lor……. dezastru. Deși prin contract, acestea erau obligate să aducă carosabilul la starea inițială, realitatea este cu totul alta.

buc2

,, Ar trebui să-i trimită factura lui Maria Minoritara  care a lucrat pe porțiunea asta de drum. Unii  încasează și alții muncesc și plătesc. ” – spunea un angajat al SPPSV, probabil supărat că trebuie să muncească atât într-o zi de vineri.

Sigur, omul avea dreptate, lucrarea fiind în garanție , nu angajații primăriei trebuiau să efectueze reparațiile.

În conferința de presă de astăzi ,primarul Daniel Ștefan Drăgulin a dat asigurări că lucrurile vor reveni cât mai curând la normal. Că vor fi în curând asfaltate pe PNDL străzile București și Grivița în cadrul unui proiect care vizează traseele pe care circulă autobuzele. Este lăudabil efortul depus de municipalitate dar ce ne facem dacă și aceste lucrări vor fi executate iar de firme nespecializate cum este cea a Mariei Minoritara? Pentru exemplu, vedem strada Belșugului care a fost asfaltată anul trecut și a cărei ,,perfecțiuni ” a devenit o însemnată sursă de profit pentru service-urile călărășene. Vom reveni cu amănunte,  dar de data aceasta cu date despre firmele care au încasat mulți bani publici dar au executat lucrări de mântuială. Cu nume, prenume și dovezi…..

buc3

 

 

2938 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*