Al dracu’ Iliuță ăsta ! / Lasă-ne bre în pace că nu ne meriți!

ili-1

,,De când a fost ales în funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță face numai tâmpenii. Și senatorul liberal Răducu Filipescu este foarte supărat pe el și regretă că l-a susținut. Cel puțin asta a afirmat în ultima conferință de presă. Fără nume și prenume, că nu are c…e.

Vasile Iliuță este o mare dezamăgire.  De la preluarea conducerii consiliului județean, nu se mai  fură de la AFC Dunărea, compania de impresariat artistic Mix Music nu mai are abonament la bani publici, bolnavii internați în spital au început să primească carne la masă (firma care aprovizionează spitalul livra și în mandatul lui Filipescu tot 200kg de carne săptămănal). Și culmea, funcționarii publici  din C.J. trebuie să vină la program și să mai și muncească.  Nici paznicul de la spital nu mai cere șpagă și nu mai gasești să cumperi niciun bon de combustibil cu ștampila Centrului Cultural. Și era ieftin…..30 de lei, chiar dacă avea valoarea de 50.  Nici copiatoarele și consumabilele nu mai costă dublu.

Pontonul și șalupa care aparțin CJ nu mai pleacă 6 luni în Deltă la dispoziția unui fost primar liberal.(gratis)  Nici nu mai găzduiește petreceri exclusiviste.

Lui Iliuță i s-a pus pata acum pe Palatul Prefecturii. Cică vrea sa-l reabiliteze. Ce-ai bre cu el , nu-i mai frumos așa cum este acum?

Și până la urmă…Iliuță ăsta nici măcar nu este liberal. Lasă-ne bre în pace că nu ne meriți! „

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*