Jose Valeriu Petrescu, antrenorul de la Înainte Modelu a fost umplut de c…t!

petrescu

Antrenorul echipei de fotbal Înainte Modelu, Valeriu Petrescu , este unul dintre locatarii cartierului ANL1. Duminică 5 martie a.c. acesta s-a întors din străinătate și a vrut să folosească ca tot omul , toaleta din apartamentul în care locuiește cu chirie . Chirie care , datorită guvernului Cioloș s-a dublat în ianuarie 2017.

Valeriu Petrescu a declarat :,, Nu este prima dată când se întâmplă asta. Și anul trecut în ziua de Paște am pățit la fel. Astăzi am folosit toaleta și când am tras apa, s-a umplut baia de c…t.  Am sunat disperat la dispeceratul celor de la Apă-Canal și a venit un echipaj de intervenție abia după 3 ore.”

În cele trei ore care au fost necesare echipei de intervenție să se ,,adune”, a refulat toată canalizarea și apa a început să iasă pe sub casele oamenilor care locuiesc pe stada Aleea Tineretului. Mirosul era de nesuportat.

Pe seară a sosit și o vidanjă a celor de la Apă-Canal. S-au pus oamenii pe treabă dar după vreo zece minute au constatat că aceasta s-a umplut.

, Mergem și descărcăm și venim mâine să rezolvăm problema”-a spus unul din lucrători. La insistențele locatarilor nemulțumiți, au acceptat să lucreze în continuare dar pentru scurt timp.

Pentru că nu este pentru prima dată cănd cei de la Apă-Canal tratează cu indiferență problemele cu care se confruntă călărășenii, amintim conducătorilor acestei instituții că trebuie să trateze cu respect și profesionalism pe cei care îi plătesc.

1943 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*