O femeie în vârstă de 87 de ani a ars de vie în comuna Grădiștea

INCENDIU

O femeie în vârstă de 87 de ani și-a pierdut viața în urma incendiului, fiind găsită carbonizată pe podeaua din holul locuinței de către pompierii militari  

 

    Două echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au intervenit timp de două ore și 10 minute pentru lichidarea incendiului, evitând posibilitatea propagării arderii la vecinătăţi

    În data de 05.03.2017, ora 20.03, două echipaje specializate de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi au fost solicitate să acţioneze pe raza localităţii Grădiştea, pe strada Şerban Vodă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, proprietate individuală, aparţinând lui I. P.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul acoperişului casei, pe toată suprafaţa acestuia, cât şi în interiorul locuinţei. existând pericol de extindere la alte bunuri materiale aflate în imediata apropiere.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unei lumânări uitate aprinse.

Două echipaje profesioniste de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Călăraşi s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acţionând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ două ore și 10 minute.

Pe timpul operațiunilor de stingere, pompierii militari au găsit în holul locuinței, pe podea, în apropierea unei uşi și trupul carbonizat al proprietarei, în vârstă de 87 de ani

În urma incendiului au ars: acoperişul casei, elemente de mobilier, aparatută elşectrocasnică, materiale textile şi materiale plastice, mai multe uşi şi tocurile din lemn ale ferestrelor, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de aproximativ 40.000 lei.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care femeia în vârstă de 87 de ani și-a pierdut viața.

 

1488 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*