Iliuță o are mică, dar mică…rău!

iliuta

Deși afirmă sus și tare că o are mare, realitatea este cu totul alta. Recentele alegeri, pentru stabilirea noii conduceri a organizației județene a PNL Călărași, desfășurate în data de 27 aprilie 2017, au arătat adevărata forță a echipei lui Iliuță. O echipă mică, dar cu pretenții mari !  Oricâtă bunăvoință ar avea Iliuță, oricât de bine intenționat ar fi, nu va putea realiza nimic fără sprijinul…echipei. Echipă care, în afară de promovarea excesivă a  cultului personalității pe rețelele de socializare nu a făcut nimic. Sau aproape nimic. Am văzut echipa lui Iliuță, în foaierul sălii de spectacole Barbu Știrbei, în noaptea alegerilor interne. Era…mică și speriată!

Singurii care l-au susținut și care contau, au fost Bușoi și Predoiu. Dar aștia nu îl pot ajuta pe Iliuță la Călărași. Noi credem că alegerea lui Iliuță în funcția de președinte al Consiliului Județean Călărași a fost posibilă prin munca echipei PNL și cu voia lui Filipescu.

Dacă vrei să scapi de cineva, oferă-i promovarea !

Dacă Filipescu se opunea instalării lui Iliuță în fotoliul de președinte al Consiliului Județean, îi creștea cota, victimizându-l.  A făcut cea mai bună alegere, oferindu-i jucăria dorită, conștient de faptul că, în scurt timp, acesta își va rupe gătul. Vânătoarea de membri vechi ai PNL , bâlbâielile în deciziile luate la SJU Călărași, duplicitarismul, aroganța și minciuna au condus la înfrângerea răsunătoare a lui Iliuță. Liberalii nu îl vor uita și nici ierta niciodată pe Iliuță. Deși s-a vorbit de unitate, Iliuță, prin acțiunile sale, va fi considerat un intrus, un PDL-ist!

  A trădat ! Și asta a simțit-o toată lumea…..!

5549 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*