RE-RE-RE-LOAD : SPITALUL JUDEȚEAN / Dacă vrei sa testezi caracterul unui om, dă-i putere

    În ultimul timp, media locală și națională a semnalizat unele nereguli de la Spitalul Județean Călărași. Pentru o bună informare, vă prezentăm oferta de servicii prezentată conducerii Spitalului de catre medicul cardiolog după ce și-a depus demisia. 1 s2s3s4s
   Se poate vedea clar că nu e vorba de presiuni și șantaj la adresa nimănui, după cum au opinat UNII, ci doar de disponibilitatea de a se ocupa doar de URGENȚELE cardio. Spitalul nu a oferit niciun răspuns și nicio chemare la discuții. Totuși, Directorul medical a avut bunăvoința de a scorni povești defăimătoare la adresa cardiologului pentru a-și acoperi neputința și păstra ȘEFIA. Am mai spus : boală grea șefia pe la Călărași. De curând, Spitalul Județean a scos la consurs toate posturile disponibile. Necesarul de medici cardiologi este  de 5 cadre. Așadar, medicul care a demisionat făcea munca a 5 medici, adică 4 medici pe secție și 1 medic pentru ambulatoriu integrat. Despre aceeași situație se poate vorbi și la secția de ATI ( anestezie terapie intensivă ) unde Spitalul a afișat un necesar de 11 medici în total și în fapt era doar 1 medic, iar ocazional mai veneau 1 medic pensionar și niște bulgari. Medicul de ATI a plecat cu data de 1 martie 2017 din cauza volumului mare de lucru pentru că și el ținea locul la toate cadrele lipsă. Culmea : și-a oferit serviciile pentru a face gărzi, doar că Directorul medical actual nu a acceptat și a început să spună tot felul de povești defăimătoare despre medic. De menționat faptul că acești medici, ATI-ist și cardiolog, nu au plecat ca aveau salarii mici. Nicidecum, pentru că aveau salarii foarte bune nu doar pentru Călărași, ci pentru oriunde în țara asta. Cauza e volumul foarte mare de lucru și malpraxis-ul care pândește peste tot. Acest lucru a fost menționat conducerii Spitalului de către cardiolog deseori, existand în acest sens memorii depuse cu număr de inregistrare. Deci : când știi că lași toată munca secției pe umerii doar a unui medic, la ce să te aștepți ?
    Trăiască conducerea Spitalului Călărași !
   Diplomele de absolvire și specializare nu te fac un bun conducător, ci doar un deținător de hârtie. Atât. Și să fim serioși : hârtiile se obțin cel mai ușor, calificarea reală NU.
    Știre de ultimă oră : pe terenul din curtea Spitalului se vor construi statuile ȘEFILOR care s-au sacrificat pentru Spital. Conducerea Consiliului Județean Călărași e la loc de cinste.
 P.S. Materia primă care va fi folosită la realizarea statuilor va fi furnizată de pacienții nemulțumiți care au trecut pragul S.J.U. Călărași.cacat-1

 

5056 vizualizari in total 4 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*