După modelul PNL și la PSD Călărași ora exactă se dă tot de la București!

  ,,Răzgândeala” de la PSD Călărași cu privire la candidatul partidului pentru funcția de primar al orașului Lehliu-Gară, nu rămâne fără urmări. Surse sigure o dau pe Ștefania Moga, candidat independent.moga2
   În urma ședinței BPJ al PSD Călărași, Ștefania Moga a declarat următoarele: ,,   Joi, 18.05.2017, in cadrul sedintei BPJ Calarasi, membrii acestuia au decis ca pentru functia de primar al orasului Lehliu Gara sa candideze la alegerile din 11.06.2017, domnul deputat Iulian Iacomi. Aceasta decizie a fost luata in urma exprimarii dorintei domnului deputat de a candida la functia de primar, ca urmare a discutiilor purtate cu Conducerea Centrala a PSD, considerand ca este singurul care ar putea castiga aceste alegeri, asa cum reiese din declaratia acordata ziarului Argument Calarasi – “Am facut-o pentru partid, pierdeam la Lehliu Gara cu Stefania Moga candidat”, desi din sondajul de care domnul Iacomi amintea in acelasi ziar, reiese ca eram pe primul loc. In acest context, consider ca se impune sa fac publica decizia de a nu-l sprijini pe domnul Iacomi, o decizie de altfel justificata de toate evenimentele derulate in ultima perioada. Timp de cinci luni, domnul Iacomi a cautat printre prieteni/cunoscuti ( nu neaparat membrii PSD), un potential candidat la functia de primar, ceea ce dovedeste ca nu ma bucuram de increderea si cu atat mai putin de sustinerea dumnealui. Cu toate acestea, in organizatia locala PSD, domnul Iacomi a declarat ca ma va sustine pentru a candida la functia de primar. Prin urmare, BPJ PSD Calarasi, a validat candidatura mea pentru functia de primar, hotararea fiind facuta publica intr-o conferinta de presa la care au paricipat alaturi de mine, domnul presedinte interimar Ciprian Pandea si domnul europarlamentar Victor Negrescu. Asa cum am declarat intr-un articol anterior, cred ca valorile si principiile care definesc o persoana cu aspiratii la o astfel de functie, sunt esentiale, deoarece valorile sale ca individ devin valorile comunitatii pe care o reprezinta.”
    Noi credem că președintele interimar al organizației județene a PSD Călărași, a ținut cont de hotărârea luată de la centru în privința candidaturii deputatului Iulian Iacomi, această decizie reflectând maturitate politică. În cazul în care Iacomi va câștiga fotoliul de primar, acest succes i se va datora și lui, iar în varianta în care Iacomi ar pierde, el nu va putea fi acuzat de nimic, deoarece a respectat o decizie luată de la centru.
Scrie un mesaj…
 
2179 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*