Liga a 4-a / Venus a câștigat derby-ul cu Borcea. Aniel: „Noi vom fi campioni„

aniel

   Venus Independența a câștigat în runda a 28-a partida cu liderul campionatului, Agricola Borcea, scor 3 – 2 și a venit la un punct de trupa primarului Aniel Nedelcu. În schimb, Borcea a primit 3 puncte, marți, după o decizie a Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Călărași.

Finalul Ligii a 4-a pare unul destul de incitant. În derby-ul rundei a 28-a, echipa antrenată de Ilie Zeciu a obținut cele 3 puncte din partida cu favorita câștigării acestui sezon, Agricola Borcea. Venus a venit la un punct de lider, dar doar câteva zile și asta pentru că Agricola Borcea s-a distanțat din nou după o decizie Comisiei de Disciplină a AJF-ului în urma contestației formulată după meciul dintre Radovanu și Borcea, scor 3 – 2 din etapa a 26-a. Atunci, gazdele au folosit un jucător pe fals, contestația fiind perfect valabilă în favoarea actualului lider. „Un jucător de la Radovanu a fost găsit cu dublă legitimare pe la o echipă din Ilfov la Victoria Tinganu, Ioniță Anton. Comisia decide, nu eu. Noi vom fi campioni, indiferent de „șmecheriile„ pe care unii încearcă să le facă. De la început și până la finalul campionatului noi am dominat iar din 4 meciuri cu Venus, ei au câștigat doar unul. I-am bătut și în Cupă„, a spus primarul din Borcea, Aniel Nedelcu.

Până la finalul campionatului, Borcea mai are de jucat acasă cu Victoria Chirnogi, echipă pe care o întâlnește și în finala Cupei României pe județ și în deplasare la Roseți.

Rezultate, etapa a 28-a: Ștefan cel Mare – Unirea Dragalina 2-5, Spicul Roseți – Steaua Radovanu 2-0, Venus Independența – Agricola Borcea 3-2, Unirea Mânăstirea – Dunărea Grșdiștea 4-1, Dinamo Sărulesti – Dunărea Ciocănești 1-2, Spicul Vâlcelele – Lehliu Gară 3-2, Progresul Fundulea – Victoria Chirnogi 0-1, CS Curcani – Rapid Ulmeni 8-2.

Primele 3 clasate / Liga a 4-a:

1.Agricola Borcea – 76

2.Venus Independența – 72

3.Dunărea Ciocănești – 69

947 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*