Sfaturi fashion: cum să te îmbraci la nuntă?

      În următoarea perioadă, vei participa în calitate de invitată la nunțile verii acesteia. Ca și anul trecut, ești nevoită să onorezi invitațiile prietenelor și a colegelor de facultate care, spre deosebire de tine, au hotărât să facă pasul cel mare: se căsătoresc. Este obligatoriu să afișezi un look impecabil, mai ales că te vei reîntâlni cu prieteni vechi, foste colege și, cine știe, poate vei cunoaște un potențial partener de viitor. 2e927b7069146affb5b729f3143f71b3

5 ținute în trend în calitate de invitată la nuntă!

Coafura și machiajul trebuie să completeze un outfit perfect, menit să te facă să strălucești la un eveniment de o asemenea anvergură. Dacă încă ești în dilemă și consideri că garderoba nu te ajută mai deloc, descoperă, mai jos, 5 propuneri de ținute chic cu care să ieși în evidență vara aceasta la nunți:

  1. Doamnele și domnișoarele moderne își pun în evidență silueta cu o salopetă deosebită și elegantă, pe care o accesorizează cu bijuterii fine: cercei de perlă ori broșe de brand. Clutch-ul și sandalele cu toc înalt trebuie să se armonizeze frumos, iar coafura și make-up-ul trebuie să fie impecabile. Găsești salopete inedite pe https://www.womanlandmc.com/salopete-designeri-romani numai bune pentru evenimentele speciale.

  1. Ideea de „little black dress” nu se va demoda niciodată dacă știi cum și în ce fel să o porți. Renunță la asocierea previzibilă dintre rochia neagră și încălțările roșii! Alege stiletto argintii și o geantă plic de mici dimensiuni în aceeași nuanță cu pantofii. Nu exagera cu accesorizarea. O pereche de cercei tip candelabru sunt de ajuns. 46b75ac85041e7507a9f0d5f61a1eac1

  1. Un outfit inedit poate fi format dintr-o pereche elegantă de pantaloni din stofă, cu talie înaltă, evazați. În partea de sus a ținutei alege un top cu bretele subțiri din dantelă, iar în picioare optează pentru o pereche de pantofi ori sandale cu platformă. Deși o astfel de ținută ar fi impecabilă all white, totuși, ar trebui să știi că nu trebuie să eclipsezi mireasa în această privință. Mizează pe culori precum galben pai, auriu, bordo ori marsala. Un pont util: coafează-ți părul sub formă de bucle lejere si alege un choker din dantelă ca accesoriu de efect.

  1. Se poartă și anul acesta rochiile lungi, așa că poți alege și tu una pentru nunta la care urmează să mergi. Optează pentru un model care îți evidențiază silueta delicat: un decolteu în V și spatele gol te vor face să te simți la înălțime. Ca și cromatică, nu vei da niciodată greș cu combinația dintre incălțări aurii și rochie turcoaz ori albastru si argintiu. Trebuie să știi că nuanțele metalice reprezintă un must-have al verii!

  1. O fusă lungă, cu talie înaltă, confecționată din mătase și un crop top delicat din dantelă prețioasă formează un outfit strălucitor la nuntă. Alături de o pereche de sandale cu platformă și un clutch vei fi o apariție încântătoare la nuntă.

Iată 5 propuneri interesante de ținute corespunzătoare la o nuntă importantă. Alege-o pe cea în care crezi că te vei simți cel mai bine și, cu siguranță, vei face impresie bună.home-slider-special-events-img2

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*