Cetățenii din Lehliu au decis/Iulian Iacomi -Primar

iacomi

La alegerile locale care au avut loc ieri 11 iunie 2017 în orașul Lehliu, sau înregistrat următoarele rezultate:

Iulian Iacomi (PSD) -1606 voturi (47,3%)

Laurențiu Bănescu (PNL)- 1228 voturi (36,17%)

Ștefania Moga ( Independent) candidatul neoficial al Partidului Neputinței Liberale- 539 voturi (15,8%)

Senatorul Roxana Pațurcă a declarat:

,,Este momentul să aducem județul Călărași pe drumul dezvoltării și modernizării și de aceea avem nevoie de oameni cu viziune și proiecte fiabile. Acestea sunt criteriile care i-au delimitat pe candidații noștri de ceilalți, iar dumneavoastră credeți în aceste valori. Doar împreună putem transforma județul Călărași într-un județ cu proiecte pentru comunitate, un județ puternic și performant. Chiar dacă strategia de victorie a presupus luarea unor decizii mai stricte, mă bucur că am făcut acest pas și astăzi suntem victorioși. Felicitări domnilor primari Iulian Iacomi și Belu Florian, felicitări întregii echipe PSD! Am dovedit că suntem o echipă unită și alături de oameni. Mulțumim pentru încrederea acordată!”.

În urmă cu puțin timp, scriam:

,,Cât de ipocrit să fi să vii să cerșești voturi cerând să nu fii asociat cu nici un  partid politic la mai puțin de o săptămână după ce ți-a fost luată ,,jucăria”.

Această acțiune ,,sinucigașă” politic arată adevărata față a Ștefaniei Moga. Goana după ciolan și setea de putere, mascate de grija pentru cetățean au condus la trădare. L-a trădat pe Iulian Iacomi care a scos-o din mediocritate, l-a trădat pe președintele interimar Ciprian Pandea și a trădat partidul pe care se lăuda că nu l-a părăsit niciodată. Ceea ce nu înțelege Ștefania Moga este faptul că nu este decât o rotiță într-un angrenaj. Ceea ce ar trebui să știe Ștefania Moga este că ,,unii” te susțin doar atât timp cât au nevoie de tine. Fără sprijinul PSD și a lui Iulian Iacomi, după alegeri, Ștefania  Moga va deveni o simplă….doamnă …din Lehliu„.

 Se pare că și cetățenii din Lehliu au sancționat prin vot trădarea doamnei Ștefania Moga care a luat decizia de a mușca mâna care a hrănit-o !

1171 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*