La tine acasă, oferă-ți o șansă……/Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Filiala Călăraşi

logo_usamv

La tine acasă, oferă-ți o șansă……

De astăzi puteți face primul pas într-un nou destin profesional!
Deveniți studenți de Călărași, într-o instituție ce ține cont de nevoile pieței și de dorința voastră de a vă perfecționa!
Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, filiala Călărași, reprezintă o opțiune pentru fiecare dintre voi!

Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură şi Dezvoltare Rurală – Filiala Călăraşi, din cadrul Universităţii de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV)București, oferă posibilitatea de a obține o diplomă de inginer, tuturor absolvenților de liceu, indiferent de profil și de anul absolvirii.

Facultatea are ca obiectiv major, pregătirea de specialiști care să aibă cunoștințe teoretice și practice în domeniul tehnologiilor agricole și în domeniul științelor economice. În acest fel, absolvenții își pot găsi cu mai multă ușurință un loc de muncă, nu numai în producția agricolă, ci și în domenii adiacente: cercetare științifică, învățământ, administrație publică, activități bancare și de asigurări, turism, agroturism, comerț și alte domenii.

La cursurile de zi, cu durata de 4 ani, pentru admitere 2017,  sunt disponibile 120 de locuri (30 de locuri  finanțate de la buget și 90 de locuri, cu taxă). Rezultatul admiterii se stabilește luând în calcul următoarele:

-70% media de la bacalaureat

-30% nota/media la una dintre probele susținute la bacalaureat-la alegerea candidatului.

În urma susținerii examenului de licență, absolvenții primesc diploma de Inginer, pe care se înscrie domeniul, iar pe anexa de pe de pe diplomă se înscrie specializarea.

 

 

3299 vizualizari in total 7 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*