Breaking NEWS/Performanță excepțională realizată de un sportiv călărășean

 breakbucsa1
 Atletul Andreas Samuel BUCȘĂ , de la CSM Călărași , sportiv pregătit de domnul  profesor Virgil COSTACHE, a câștigat o frumoasă medalie de bronz la săritura în lungime , cu 7.47 m, la Campionatul Mondial de Atletism Under 18 , de la Nairobi- Kenya.
 Chirilă Dumitru: ,,După medaliile obținute la campionatele europene și campionatele mondiale de către sportivii secțiilor de Canotaj și de Box , a venit și rândul secției de Atletism a clubului să obțină rezultate remarcabile , sportivul Andreas Samuel BUCSĂ  promițând și devenind eroul nostru , prin obținerea unei medalii la o competiție internațională de mare anvergură , respectiv la Campionatele Mondiale de Atletism destinate tinerilor până în 18 ani. Felicitări Samuel , felicitări domnului profesor  Virgil Costache , fost campion național la săritura în lungime”.
 ,, Andreas Samuel BUCSĂ este un copil talentat care se reprezintă prin ceea ce a făcut și face. Un sportiv bun și talentat nu are nevoie de o prezentare gălăgioasă și de o promovare excesivă. El este și campionul României la tineret”.bucsa2
2090 vizualizari in total 2 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*