Câinele nu pleacă niciodată de la măcelărie, de bunăvoie!

Tudor Constantin

Politicienii au aceleași cuvântări sforăitoare, care demult îi lasă reci pe românii de rand. Am asistat cu toții la reacțiile prof. dr. Constantin Tudor, care a deținut până vineri, funcția de inspector general în cadrul ISJ Călărași.

A fost primul inspector şcolar general numit prin ordin de ministru la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, în urma câştigării unui concurs, până atunci numirile făcându-se prin delegaţie. Constantin Tudor a mai deţinut funcţia de inspector şcolar general în perioada 2009 – 2012. Dar a fost și inspectorul general în mandatele căruia, învățământul călărășean a înregistrat celel mai dezastruoase rezultate , ultimele locuri în clasamentul pe țară la toate examenele: la evaluare, la bacalaureat, la titularizare. De-a lungul timpului, Constantin Tudor s-a înscris în mai multe partide politice, declarându-se ba psd-ist, ba pdl-ist, din nou psd-ist, când de fapt, a fost tot timpul tudor-ist, adică și-a urmărit tot timpul, interesul propriu.

Acum, după ce i s-a luat jucăria preferată, lansează în spațiul public, acuze la adresa senatoarei Roxana Pațurcă și a conducerii Consiliului Județean Călărași, care în opinia domniei sale ar fi de vină pentru faptul că a fost demis. De ce nu ați organizat, domnule prof. dr. Constantin Tudor, conferințe de presă și atunci când se publicau rezultatele dezastruoase înregistrate de învățământul din județul Călărași? Pentru că sunteți tudor-ist? Este sub demnitatea pregătirii dumneavoastră profesională să aruncați cu noroi, în condițiile în care, moral, trebuia să vă dați demult demisia, ținând cont de rezultatele ,,deosebite” obținute de învățământul călărășean, sub conducerea dumneavoastră.

3714 vizualizari in total 2 vizualizari azi


1 Comment on Câinele nu pleacă niciodată de la măcelărie, de bunăvoie!

  1. D-le Jecu, imi permit sa va corectez: d-l prof. Tudor nu a fost primul inspector general care a ocupat functia in urma promovarii unui concurs..In anul 2009 am ocupat aceasta functie in aceleasi conditii, in urma sustinerii unui concurs si acest lucru nu a fost o piedica in destituirea mea, anuntata fiind tot print-un fax sosit la ISJ seara, tarziu. Nimic nou sub soare… A, cel care m-a inlocuit a fost d-l profesor C.Tudor..??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*