Reacția executivului primăriei Călărași după apariția în spațiul virtual a unui filmuleț cu o echipă de asfaltare a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi

Pe rețelele de socializare,  a apărut în cursul zilei de astăzi,  un filmuleț care reflectă realitatea crudă despre modul în care își desfășoară activitatea, o echipă de asfaltare a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Municipiului Călărași. pavaje

Am contactat telefonic, primarul și viceprimarii municipiului Călărași, pentru a cere o explicație, ținând cont de faptul că nu este prima dată când acest serviciu ajunge vedetă pe internet.

dragulin Daniel Ștefan Drăgulin : ,, Este regretabil ce s-a întâmplat. Momentan sunt plecat din localitate, dar am dispus să fie loate toate măsurile necesare pentru sancționarea celor vinovați. Vom începe cu imputarea cantității de asfalt irosită și vom merge chiar până la concedieri disciplinare. Mulțumesc pe această cale, cetățenilor care ne-au semnalat și ne semnalează astfel de nereguli și îi asigur că vom lua toate măsurile legale pentru sancționarea vinovaților”.

 

   ivanciuViorel Ivanciu – viceprimar : ,, Am convocat de urgență, în ședință, factorii de decizie din cadrul acestui serviciu. Menționez că ceea ce s-a întâmplat, deși este regretabil, nu caracterizează întregul colectiv  al Serviciului Public Pavaje Spații Verzi. Vom lua măsuri radicale de sancționare a vinovaților, dar, așa cum este corect, în urma unei analize. Serviciul Public Pavaje Spații Verzi are și angajați responsabili, și ar fi greșit să acționăm la cald, să luăm decizii colective care să afecteze și oamenii de calitate de acolo. Mulțumesc opiniei publice care a semnalat ca de fiecare dată neregulile. Este important să știi unde ești deficitar, în cadrul primăriei sunt încă multe lucruri care trebuiesc corectate. Eu, ca și viceprimar , vă asigur că în cel mai scurt timp vom comunica măsurile și sancțiunile disciplinare dispuse de executivul primăriei”.

dragosDragoș Coman : ,, Genul ăsta de muncă am mai văzut-o în copilărie, în scurtmetrajele cu Stan și Bran. Ce să vă spun?! Este o situație foarte, foarte gravă. Vă spun ce le-am spus și colegilor, de bun simț ar fi cel puțin o demisie ca să nu se mai ajungă la codul muncii și la proceduri. Am vorbim și cu colegul meu, domnul viceprimar Viorel Ivanciu, și dumnealui ca și coordonator al acestui serviciu, mi-a spus că va lua cea mai dură măsură legală, posibilă. Când se va finaliza ancheta internă, va fi informată și opinia publică”.

 
3125 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*