Nelu Bălașa- Omul care a reușit să vadă dincolo de aparențe/ Revista TREND cu numărul 10

bal1

Într-o locație deosebită, restaurantul Queen,  jurnalistul călărășean Nelu Bălașa a organizat evenimentul “Domnițe, cavaleri și vin”, ocazie cu care a fost lansat numărul 10 al revistei Trend. Nelu Bălașa a fost susținut, ca de fiecare dată, de ajutorul său de nădejde- Liliana Manea. La eveniment au participat primarul municipiului- Daniel Drăgulin, viceprimarii Viorel Ivanciu și Dragoș Coman, prefectul George Iacob, președintele organizației județene PSD Călărași- Ciprian Pandea, președintele AFC Dunărea Călărași-Florin Brișan și multe alte personalități ale județului. Senatoarea PSD- Roxana Pațurcă, prezentă și ea la eveniment, a declarat :

,,Am avut deosebita plăcere de a participa, mulțumită omului extraordinar Nelu Bălașa, la evenimentul “Domnițe, cavaleri și vin”, un cadru plin de talent, frumusețe și performanță. Alături de invitați de seamă precum scriitorii Mihai Gălățanu, Maria Timuc, maestrul gastronomiei Gigel Ciutacu și mulți alții, ale căror talente creează artă pentru minte, trup și suflet, m-am încărcat de energie și spirit de sărbătoare. Spectacolul muzical plin de emoție a îmbrăcat în versuri dulci întreaga atmosferă de gală!
De asemenea, în cadrul evenimentului au fost premiați 10 elevi de top din Călărași. Felicit pe această cale câștigătorii și le doresc mult succes pe viitor conduși de aceeași ambiție și dorință pentru a face performanță!
Mulțumesc tuturor participanților pentru că au împărtășit o parte din Raiul pe care îl creează, mulțumesc pentru invitație și mă bucur că am avut oportunitatea de a participa la acest eveniment alături de toți acești oameni extraordinari!
Mulțumesc bunului meu prieten, Nelu Bălașa, omul care a reușit să vadă dincolo de aparențe mereu și care a reușit cu atâta tact să prezinte și celorlalți o parte din sufletul meu. Sunt recunoscătoare pentru că m-a ales să fiu imaginea coperții revistei Trend, pentru aprecierea pe care mi-a arătat-o, pentru toate cuvintele minunate pe care le-a așezat cu tact pe pagină! Îi doresc la cât mai multe evenimente de acest fel, organizate cu stil și totul pentru o cauză nobilă!”

bal6 Pentru prima dată, pe prima pagină a revistei Trend, sub titlul ,, Roxana Pațurcă- Imaginea femeii puternice și independente” a apărut imaginea unei femei, o confirmare a faptului că jurnalistul Nelu Bălașa a reușit să vadă dincolo de aparențe.

 

 

Din păcate, la acest eveniment deosebit, din motive obiective, singurul jurnalist ,,liber” din județul Călărași- Marian Pârloagă , nu a putut participa.bal3bal4bal5bal7bal9bal10bal11bal12

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nici articolele despre tunelele din Bucegi nu mai sunt ce-au fost. Astăzi: cazul argumentpress.ro - MediaStandard.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*