Senatorul Filipescu s-a întâlnit cu femeile de afaceri din Călăraşi

femeile de afaceri

În urmă cu câteva săptămâni, senatorul PNL, de Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat , într-o conferinţă de presă, că este interesat să aibă întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri. Parlamentarul a declarat că vrea să se pună la curent cu problemele agenţilor economici, apoi să caute soluţii inclusiv prin iniţierea unor proiecte de lege.

Aflând intenţia senatorului Filipescu, Asociaţia Femeilor de Afaceri – filiala Călăraşi l-a invitat pe liberal la o întâlnire care a avut ca tematică greutăţile întâmpinate în domeniul legislaţiei şi fiscalităţii.

“Am acceptat cu plăcere invitaţia femeilor de afaceri din Călăraşi. Nu a fost o întâlnire politică, pentru că toţi agenţii economici, indiferent de simpatiile politice, toţi au aceleaşi probleme. Am conştientizat încă o dată cât de ostile sunt multe dintre legile cu care trebuie să lucreze firmele din România. Am reţinut din discuţiile cu doamnele manager din Călăraşi dificultăţile întâmpinate în raport cu Formularul 600, noile probleme aduse de obligativitatea schimbării caselor de marcat începând cu luna august sau absurdul adus de obligaţia ca timpul parţial de lucru să fie taxat la fel ca norma întreagă. Am stabilit cu femeile de afaceri din Călăraşi să avem o nouă întâlnire, alături de colegul Florin Cîţu, preşedinte al Comsiei de Economie Industrii şi Servicii din Senatul României. Vreau să avem o discuţie aplicată, pe subiect,  urmată de iniţiative care să aducă o mână de ajutor pentru cei care, până la urmă, alimentează bugetul naţional prin taxele şi impozitele plătite.” –  a declarat senatorul liberal Răducu Filipescu.

 

 

 

684 vizualizari in total 1 vizualizari azi


1 Comment on Senatorul Filipescu s-a întâlnit cu femeile de afaceri din Călăraşi

  1. Economia românească a fost distrusă de cei care execută ordinele primite de oculta elită mondială. Distrugerea economiei, depopularea țării, înăbușirea în abis a sănătății și educației fac din România o țară est europeană care se vrea ștearsă demografic de pe harta lumii, împreună cu tot blocul estic. 33 de Miliarde de euro pe care le datorează statul membru UE sunt rezultatul dorinței ălora de la iLLumină,să îngenuncheze țara noastră și să o anexeze foarte ușor mega statului mondial, conform planului New World Order. Ce fac acești agenți economici este un adevărat act de eroism în ciuda autorităților statului care sunt interesate doar să distrugă economia. Să auzim de bine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*