Ultimatum pentru P.N.L.-Iiştii călărăşeni care se simt cu PSD-ul pe căciulă

 pnl

 ,, Voi face blat şi cu Tramp, pentru binele judeţului…” 

Aceasta este afirmaţia făcută de ,, stăpânul judeţului” într-o conferinţă de presă. Este binecunoscută apropierea actualului preşedinte al C.J. Călăraşi, Vasile Iliuţă, faţă de P.S.D. Ales în urmă cu doi ani în funcţie, la masa verde, cu sprijinul şi în urma muncii depuse de membrii P.N.L. Călăraşi, acesta a uitat repede cui datorează acest lucru. Sub pretextul dorinţei de a face bine judeţului, Robin Hood de Călăraşi , a început hărţuirea directorilor de deconcentrate şi îndepărtarea profesioniştilor din Consiliul Judeţean Călăraşi. Nicăieri în ţară nu s-a pomenit ca un liberal să prigonească alţi liberali. La aprobarea bugetului, primarii liberali au primit mult mai puţini bani decât primarii PSD.

Iliuţă va avea soarta scutecului de unică folosinţă ?

Noua şi tânara conducere a P.S.D. Călăraşi a înţeles repede cu ce se mănâncă politica. A profitat la maxim de oportunităţile oferite de setea de putere a latifundiarului de la Vălcelele. La vizita efectuată de ministrul sănătăţii Sorina Pintea la Spitalul Municipal Olteniţa, Vasile Iliuţă a participat neînsoţit de echipa de postaci plătiţi din bani publici şi a fost umilit de primarul Ţone, prin felul în care a reuşit să transforme spitalul. După ce s-a plimbat vreme de un sfert de ceas singur pe holurile spitalului, Vasile Iliuţă, nebăgat în seamă de nimeni, a plecat fără să mai dea nici bună ziua.

Va pune Drăgulin piciorul în prag?

În urma declaraţiilor făcute duminică de liderul naţional al liberalilor, într-o ședință la nivel național,  preşedintelui judeţean al P.N.L. Călăraşi nu i se dau variante alternative.

Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubește oamenii, care întotdeauna a preferat în acțiunea politică să convingă, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică, dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte
”Nu mai vreau să se facă opoziție numai la nivel național sau unii lideri județeni să facă opoziție, dar numai cu mesaje legate de palierul național. Vreau să văd fiecare lider județean cum dă cu parul în președintele Consiliului Județean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea, să abandoneze de-acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos!
” Cea mai bună modalitate ca obiectivul tău de carieră să fie realizat este să fii într-un partid puternic, care câștigă alegerile. Trebuie să pună toți osul la treabă, nu numai unii să ducă greul bătăliei, în timp ce alții stau binișor și se uită, așteptând eventual să-și rupă gâtul cei care se bat pentru partid
”Bătălia cu PSD se va câștiga cu infanteria, cu fiecare membru, cu oastea, iar oastea trebuie trezită şi ridicată la luptă. Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului!”- Ludovic Orban.

Se pare că, în urma acestor declaraţii, vom asista în curând la mari schimbări pe scena politicii călărăşene.

 

1750 vizualizari in total 3 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*