Marţi, 13 martie – Ziua Informării Preventive – „Preveniţi Ghinionul!”

Marţi, 13 martie – Ziua Informării Preventive – „Preveniţi Ghinionul!”

Pompierii militari au desfăşurat activităţi de informare preventivă în municipiul Călărași, în zona Orizont.

           Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi a desfăşurat în data de 13 martie o serie de activităţi dedicate „Zilei Informării Preventive” din România – Marţi 13 „Preveniţi Ghinionul!”.

Această zi a fost declarată de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (I.G.S.U.) drept „Ziua Informării Preventive”, începând cu anul 2011, fiind identificată această oportunitate de diseminare a informaţiilor cu caracter preventiv în domeniul situaţiilor de urgenţă.

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” au organizat cu această ocazie mai multe puncte de informare preventivă în locurile cu aglomerări de persoane, unde călărăşenii au avut ocazia să intre în contact cu pompierii militari.

În municipiul Călăraşi, zona Orizont, în perimetrul Pieței Big, cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi au distribuit ghiduri și broșuri, pliante şi alte materiale de informare preventivă conţinând reguli şi măsuri de prevenire a incendiilor la locuinţe şi gospodării, dar şi materiale referitoare la campaniile naţionale de educare şi informare publică derulate la nivelul I.G..S.U.

Purtător de cuvânt al I.S.U. „Barbu Ştirbei” Călăraşi Plutonier adjutant. Tătăranu Ştefan-Ovidiu – Telefon: 0758236044 / 0723208850DSC_0325 DSC_0338

324 vizualizari in total 36 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*