Președintele PSD Călărași Ciprian Pandea/ ,, Alianța PSD-ALDE va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor ! „

 

Președintele PSD Călărași- Ciprian Pandea, și-a exprimat pe rețeaua de socializare Facebook, părerea despre decizia de ieri a  judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție, prin care președintele PSD -Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare  cu executare și a dat asigurări că alianța PSD-ALDE  va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

 ,,#Decizia de azi a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție nu va influența în niciun fel #guvernarea și nici punerea în aplicare a #Programului de #Guvernare.
Până la o decizie definitivă a instanțelor de judecată nu putem ignora motorul statului de drept: #prezumția de #nevinovăție. Iar prezumția de nevinovăție, principiul care are ca scop principal protejarea împotriva unori măsuri abuzive, trebuie să fie aplicată tuturor cetățenilor României, deci și președintelui #Partidului #Social #Democrat, #Liviu #Dragnea.
Iar pentru a ne onora statutul de țară europeană care își respectă Constituția, care aplică #Directivele #Europene și #Standardele #Comisiei de la #Veneția, guvernul, miniștrii și Partidul Social Democrat, ales de o majoritate covârșitoare, democratic, prin vot liber exprimat, îl #susțin pe președintele Liviu Dragnea la #conducerea #partidului și a #Camerei #Deputaților.
Nu putem lăsa ca o decizie luată sub presiunea străzii, a unei părți a presei, a reprezentanților statului paralel sau a adversarilor politici să afecteze bunul mers al României, să strice imaginea țării în fața partenerilor externi. #Coaliția #PSD-ALDE va duce, cu siguranta, până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.”

1223 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*