Top 3 cele mai cumpărate produse online

Top 3 cele mai cumpărate produse online

Internetul nu este doar o sursă constantă de informare, ci şi o modalitate mai eficientă prin care poți cumpăra produsele de care ai nevoie, fără a fi nevoie de ore în şir pierdute prin magazine. În prezent, procentul vânzărilor online a crescut până la 2,8 milioane miliarde de euro în spatial românesc.

Descoperă şi tu care sunt produsele care se vând cel mai bine pe internet!

  1. Gadgeturile

Pe locul 1 în topul celor mai cumpărate produse de pe internet se regăsesc articolele din sfera IT, precum şi accesoriile corespondente. Cel mai cumpărat element pare să fie în continuare telefonul mobil. Multitudinea platformelor online, precum şi informaţile și specificaţiile complete și complexe puse la dispoziţia potenţialilor cumpărători, fac achiziţionare online mult mai facilă şi eficientă.

Dacă şi tu eşti pasionat de shoppingul online şi ţi-ai cumpărat recent un nou model de telefon, atunci află că este necesar să te îngrijeşti de protejarea gadgetului tău. Primul lucru pe care poţi să îl faci este să foloseşti o husă de protecţie. Pe lângă avantajele estetice oferite de acest produs, o carcasă este întotdeauna cea mai sigură şi la îndemână măsură de protecţie, aşadar vezi husele Huawei P20 Lite și alege modelul ideal, care să se potrivească cu personalitatea ta. În plus, pentru a beneficia de un smartphone care să funcţioneze la capacitate ridicată, nu uita să achiziţionezi şi o folie de protectie, ideală în cazul deteriorărilor cauzate de zgârieturi sau căzături. Accesează link-ul următor https://www.itelmobile.ro/folii-huawei-p20-lite/ şi optează pentru o folie, care să se potrivească întocmai dimensiunilor dispozitivului tău.folie-sticla-full-cover-3d-mixon-huawei-p20-lite-negruhusa-spate-forcell-prism-huawei-p20-lite-negru (1)

 

 

 

  1. Articolele vestimentarecumparaturi-haine-online

Dintotdeauna, shoppingul a fost pasiunea principală a femeilor. Goana prin magazine în căutarea outfiturilor ideale se pare că a fost înlocuită de modelul online de a face cumpărături, avantajul celui din urmă fiind verificarea disponibilității unui produs, dar și eficientizarea timpului pe care îl petreceau oamenii în magazine. În plus, multe dintre magazine au adoptat modelul occidental, prin care o persoană poate să-şi aleagă online articolele şi modelele preferate, pe care să vină ulterior să le probeze în magazine şi să decidă care sunt alegerile finale.

  1. Cărţilecarti-online-featured

Cu toate că tehnologia a evoluat, vremurile s-au schimbat, oamenii încă îşi conservă pasiunea pentru lectură şi literatură, astfel că locul trei în topul cumpărăturilor online este ocupat de cărţi. Se pare că cele mai apreciate şi cumpărate romane sunt cele de ficţiune, urmate de cele de cultură generală ce au o cotă de 14% pe piaţa online. De asemenea, sunt destule persoane care îşi arată interesul pentru cărţile motivaţionale sau pentru cele psihologice şi de specialitate.

O altă tendinţă care se obvervă din punct de vedere al cumpărarii cărţilor online este că mare parte din populaţie prefer să nu mai plătească pentru un articlor propriu-zis, ci optează mai degrabă pentru achiziţionarea e-book-urilor, întrucât sunt mai avantajoase  ca preţ şi ca metodă de lecturare.

Aşa cum se poate observa, metoda cumpărăturilor pe internet a devenit din ce în ce mai practicată în rândul populaţiei române, principalul motiv fiind timpul redus alocat. Tu ce produse preferi să achiziţionezi online?

611 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*