De cine îţi este frică, Vasile? – Doar eşti stăpânul judeţului !

iliuta

Jurnalistul călărăşean Marin Badea, a postat pe un grup de socializare de pe facebook, o serie de întrebări adresate preş. C.J. Călăraşi, Vasile Iliuţă (autointitulat stăpânul judeţului ). Redacţia Realitatea din Călăraşi se solidarizează cu renumitul jurnalist de investigaţie şi redă în rândurile de mai jos, textul integral cu întrebările adresate de  către Marin Badea, la care aşteaptă răspuns toţi călărăşenii :

..Prins cu suta de porci pe terenurile fostului poligon şi ale fostei unitaţi de radiolocaţie, Vasile Iliuţa a făcut o singură declaraţie de presă, dată la România TV. Nu comentez, a spus acesta. Dar de ce să nu comentezi, Vasile? Comentează, băiatule:

1. Cum au ajuns porcii pe terenurile consiliului judeţean?
2. Cu acceptul cui?
3. De ce e de vină primarul  Dragulin că pe terenul administrat de tine erau crescuţi porci?
4. Ştiai că se cresc acolo porci? Dacă nu, de ce? Dacă da, atunci spune când ai scos terenurile alea la licitaţie pentru a se face acolo crescătorie de porci? D.S.V.  şi-a dat acceptul? Dar Direcţia de Sănătate publică? Porcii erau crotaliaţi?
5. Consiliul Judeţean a primit vreun ban ca urmare a faptului că pe terenul lui era amenajată o fermă de porci? Dacă nu, de ce? Dacă da, în baza cărui act de concesiune?

Nu, Vasile, nu există nu comentez, răspunde, baiatule:

6. Se mirau tâmpiţii, care se poreclesc unii pe alţii ziarişti, că, şi în zona Bricostore, vine un miros greu, crezând că lucrătorii de la Urban lasă, peste noapte, gunoiul menajer pe acolo. Nu cumva mirosul era de la ferma de porci?
7. E adevarat că porcii erau hrăniţi cu mâncarea bolnavilor de la Spitalul Judeţean?
8. Ai cui erau porcii, Vasile?
9. La unitatea militară din Măgureni, care apartine tot de Consiliul Judeţean Călăraşi, sigur faci case pentru medici? Nu cumva amenajezi şi o fermă de capre? Sau de babuini?
10. De ce nu faci o crescătorie de porci şi în Consiliul Judeţean Călăraşi?

Nu, Vasile, nu există nu comentez. ba comentează, Vasile, că aşa ai făcut şi când te-au alergat poliţiştii prin jumătate de oraş, nu ai comentat zile la rând. Ba comentează, Vasile, că şi poliţiştii ăia, tâmpiţi, când au văzut că fugi, ar fi trebuit să-ţi tragă câteva gloanţe în cauciucuri, să te înveţi minte  aşa cum scrie la lege. Nu, Vasile, nu există nu comentez. comentează, dragă Vasile:

11. Sorin Danciu spune, voalat, că finanţezi un nebun, care zice că e de la presă, doar ca să-l verifice pe primar şi când se duce la grupul sanitar. E adevărat, Vasile?
12. E adevărat că l-ai angajat pe Grama, un individ condamnat la puşcărie, pe baza unei adeverinţe eliberate de o asociaţie de proprietari sau cam aşa ceva?
13. E adevărat că vrei să dai afară salariaţi cu 15-20 de ani vechime, dar nu-i dai afară pe indivizii care primesc şi pensie, dar şi bani publici, pe care i-ai angajat tu?
14. E adevarat că finanţezi un grup infracţional organizat, după cum îl numeşte profesorul Topologeanu, în fapt nişte escroci, pentru a-ţi denigra adversarii, de pe conturi de facebook neasumate?
15. Au fost executate lucrări, la stadion, înainte de a se efectua achiziţiile propriu-zise?

Ba comentează, Vasile, de ce să nu comentezi? N-ai suficiente cuvinte?

16. Ai bătut pe la toate uşile PSD  şi ale Ministerului de Interne pentru a-l schimba pe Marian Iorga, cel care, în viziunea ta, te-a vânat să te prindă beat-muci la volan?
17. De ce au fost folosiţi salariaţii CJC, în timpul programului de lucru, pentru a repara apartamentul pensionarului director administrativ Bârzan?
18. Te-a prins sau nu ambasadorul Belarusului, într-o ipostază indecentă, la o petrecere privată?
20. Sigur faci port turistic şi nu crescătorie de porci? Arhitectul ăla, care a primit, pânâ acum, peste 2 miliarde de lei, de la CJC, unde a terminat facultatea, nu cumva la Spiru Haret?

Vasile, de ce nu comentezi, Vasile? Nu vrei să îţi luăm noi un interviu? Nu vrei să-ţi punem noi câteva întrebări? Măcar cât numărul porcilor crescuţi pe terenurile Consiliului Judeţean Călăraşi?

21. De ce nu sunt anunţaţi cei care sună, pe telefoanele fixe de la Consiliul Judeţean Călăraşi, că le sunt înregistrate convorbirile?
22. Cine e paranoicul ăla care a dispus aşa ceva, dar şi instalarea a zeci de camere video în CJC, dar a prevăzut şi intrarea în birouri pe baza cartelelor cu date unice?
23. De cine îţi este frică, Vasile?
24. De ce nu reuşeşti, Vasile, să aduci sponsori, lângă echipa africană de fotbal Dunărea Călăraşi, din domeniul agricol? Nu cumva pentru caă eşti certat cu toţi ceilalţi mari investitori din agricultură?
25. Şi cum să laşi, Vasile, spitalul pe mâna unuia care a plagiat planul de management şi care vindea făină?
26. Şi cum să dai, Vasile, bani unora care se poreclesc unii pe alţii ziarişti şi scot nişte foi, în 20 de exemplare, trase la xerox?

Nu există, Vasile, nu comentez. Ba comentează, Vasile, că spui că eşti stăpânul judeţului şi buricul pământului. Sau moţul de la bască. Sau miezul de la pepene. cum să nu comentezi? Ce fel de mare şef eşti tu dacă nu poţi face măcar atâta lucru? De ce să nu comentezi? Nu ai cuvinte? Nu ai habar să legi cuvintele în propoziţii? Ba comentează, Vasile, că spui că reprezinţi comunitatea, că spui că eşti mare şmecher, că spui că nu ai terminat liceul la seral, la 29 de ani sau cam aşa ceva. Comentează, Vasile, chiar te rog eu frumos.

Şi nu în ultimul rând, deşi îţi mai pot înşira întrebări până mâine seară, Consiliul Judeţean Călăraşi poate susţine primăriile din teritoriu, cu partea de cofinanţare a proiectelor de pe PNDL2 sau banii s-au dus toţi la echipa africană de fotbal Dunărea Călăraşi şi judeţul riscă să piardă 150 de milioane de euro?

Hai, Vasile, comentează. Te rog eu frumos. Te rog din tot sufletul! Fii bun, fii drept, MĂRIA TA !!!”

 N.R. Du-te Vasile şi lasă-ne. Eşti prea bun, prea de la ţară !

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*