Investiţia în educaţie – 7O de copii provenind din familii nevoiaşe au primit ghiozdane şi rechizite !

v1 Asociaţia ,, Pentru un Călăraşi mai bun” împreună cu colaboratorii săi, a reuşit să aducă şi în acest an un zâmbet pe chipurile a 70 de copii provenind din familii nevoiaşe. Acţiunea a strâns la un loc, oameni din diverse partide politice, medii şi profesii. Scopul comun al acestora, a fost să ajute să pornească cu dreptul , elevii şi viitorii elevi, în noul an şcolar. În data de 8 septembrie, la Centru Sf. Maria din cadrul DGASPC Călăraşi, binefăcătorii reprezentaţi de Denisa Pârvu, au înmânat copiilor cele 70 de ghiozdane complet echipate cu rechizite.

Sufletul acestei acţiuni lăudabile, a fost ca de fiecare dată, Virginica Creţu care de-a lungul timpului s-a făcut cunoscută călărăşenilor, datorită acţiunilor de caritate întreprinse de aceasta. Contactată telefonic, cu modestia caracteristică, a declarat :

 ,,Nu dorim să mediatizăm această acţiune pentru a ieşi în faţă prin faptele noastre ci ne dorim ca prin această acţiune să ni se alăture şi ceilalţi pentru a veni în sprijinul celor neajutorați . Eu nu am făcut mai nimic dar vreau să le mulţumesc pe această cale, oamenilor cu suflet mare care au făcut posibilă această acţiune: Ciprian Pandea, Diaconeasa Petruţa, Aurica, Bogdan şi Doru Tărăcilă, Maria Angela Bobeică, Simona, Cătălina şi Marius Sbârcea, Diaconescu Amelia, Marius Stroe, Lucian Carapidis, Denisa Jilăveanu, Doiniţa Nicolae şi nu în ultimul rând doamnei director de la D.A.S. Călăraşi-Claudia Stanca. Vom continua derularea unor asfel de proiecte şi cei care vor să se implice şunt rugaţi să ne contacteze. Sunt sigură că sunt mulţi oameni buni în oraşul nostru care ştiu să dăruiască din puţinul lor ! „v2v3v4

666 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*