Tur de forţă – Senatorul Roxana Natalia Paţurcă şi inspectorul general al ISJ Călăraşi-Elena Mihăilescu au participat la şapte festivităţi de deschidere a noului an şcolar !

 

Plini de voie bună şi cu mari emoţii, elevii de la Liceul Tehnologic Borcea şi Şc. nr. 2 Borcea au întâmpinat prima zi de şcoală cu un zâmbet larg şi multe poveşti  şi amintiri din vacanţa de vară. Pe lângă cadrele didactice, elelevii au avut surpriza de a fi întâmpinaţi la primerele ore ale dimineţii de primarul localităţii- Theodor Aniel Nedelcu Paţurcă, senatorul PSD Roxana Paţurcă şi nu în ultimul rând de inspectorul general al ISJ Călăraşi-Elena Mihăilescu. După ce au felicitat elevii şi cadrele didactice, senatorul Roxana Natalia Paţurcă şi  inspectorul general al ISJ Călăraşi-Elena Mihăilescu au realizat un adevărat tur de forţă prin participarea la încă cinci festivităţi de deschidere a anului şcolar în unităţi de învăţământ din municipiul Călăraşi ( Liceul Barbu Ştirbei, Colegiul Economic, Liceul Mihai Eminescu, Şc. Nr 1o şi Şcoala Carol I).

Mesajul adresat elevilor de senator Roxana Natalia Paţurcă, s-a centrat pe rolul fundamental al şcolii în formarea caracterelor : ,, Astăzi, 10 Septembrie 2018, am împărtășit emoția elevilor, parinților și colegilor profesori din 7 unități de învățământ.
Ca Senator al României, dar și ca profesor de liceu, mi-am exprimat speranța că învățământul românesc se poate ridica calitativ la nivelul celor mai evoluate țări.
De asemenea îmi doresc ca împreună, sprijiniți de părinți și de comunitățile locale să creștem generații puternice, performante, cu simț civic și educate în spiritul valorilor fundamentale ale societății.
Mesajul pe care am vrut să îl transmit a fost subliniat de dorința că aceste generații competente, după finalizarea studiilor, să aleagă să lucreze în țară și să contribuie la creșterea economică și la dezvoltarea societății în ansamblul ei.
Sper ca acest nou început de an școlar sărbătorit într-un an în care noi marcăm Centenarul Marii Uniri să reprezinte o provocare pentru toți, iar rezultatele obținute să fie pe măsura eforturilor depuse.
Succes tuturor în desfașurarea actului educațional și fie ca județul Călărași să exceleze în activitățile educative”.

Mesajul adresat de inspectorul general al ISJ Călăraşi-Elena Mihăilescu, a fost şi el la fel de mobilizator , atât pentru elevi cât şi pentru cadrele didactice şi părinţi : ,, Dragi elevi, Stimați părinți, Stimate cadre didactice, Pentru fiecare dintre noi, ziua de la mijlocul lunii septembrie când începe anul școlar este o zi aparte, încărcată de emoții și așteptări.Pe lângă emoția revederii, începutul unui nou an școlar ne oferă prilejul să privim înapoi la ce am realizat și să proiectăm acțiunile viitoare. Este, de asemenea, momentul în care urcăm încă o treaptă către maturitate, către cunoaștere. Pentru a realiza acest lucru trebuie depuse eforturi de către elevi și profesori, dar și cu sprijinul părinților și al comunității. Doresc elevilor mult succes și rezultate bune la învățătură! Să valorificați toate oportunitățile pe care școala vi le oferă! Să aveți convingerea că școala vă poate crea cel mai bine deprinderi de lucru, vă poate dezvolta înclinațiile, vă poate da încredere în capacitățile voastre intelectuale! Dascălilor le urez multă putere de muncă și dăruire deplină, sănătate și împliniri în plan profesional și personal! Să aveți forța și răbdarea de a-i ajuta pe elevi să descopere ceea ce pot să realizeze! Părinților le adresez îndemnul de a ne fi parteneri în demersul de a asigura o educație de calitate, de a da dovadă de interes față de realitățile școlii, de colaborare și încredere în cei care se dedică formării copiilor! Doresc ca începutul de an școlar să fie o zi de sărbătoare și de încredere că toți elevii vor găsi în școală un sprijin real, de care au absolută nevoie, iar așteptările părinților se vor împlini prin formarea copiilor lor ca oameni cinstiți și demni. Totodată, vă asigur de tot sprijinul I.Ș.J. în efortul nostru comun pentru creșterea calității educației la nivelul județului. Anul în care sărbătorim centenarul Marii Uniri să fie un an școlar mai bun decât toți ceilalți!”e1e2 e3 e4e5e6e7e8

1893 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*