Aura Giurcă Cecilia- ,,Cetăţean de Onoare” al municipiului Călăraşi / ,, Am crezut ca este o glumă, nu sunt prea multe persoane tinere care să fi primit acest titlu. Nu m-am gandit că e „pe bune” !

giurca

Consiliul Local al municipiului Călăraşi a fost  convocat în şedinţă extraordinară, miercuri, 19.09.2018, ora 16.30, pe ordinea de zi fiind propuse cinci proiecte de hotărâre cu privire la conferirea titlului de ,,Cetăţean de Onoare” al municipiului Călăraşi unui număr de cinci cetăţeni ai municipiului Călăraşi.

Aura Giurcă Cecilia, unul dintre cetăţenii căruia i s-a conferit titlul de ,,Cetăţean de Onoare” al municipiului Călăraşi a avut amabilitatea să transmită călărăşenilor, prin intermediul redacţiei Realitatea din Călăraşi, un mesaj de mulţumire :

 ,, Pe de o parte, acest fapt mă bucură pentru că înseamnă că munca şi eforturile mele nu au trecut neobservate. Pe de altă parte, acest titlu mă obligă să muncesc mai mult, să duc Crucea Roşie Călăraşi mai sus, să fac tot ce pot pentru a aduce cât mai multe zâmbete pe chipurile copiilor ! Mulţumesc celor care au avut incredere în mine şi care m-au nominalizat !”

 

 

2088 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*