În timp ce PNL-iştii dezbinaţi petrec, PSD-iştii se pregătesc să-i trimită acasă !

psd

Aseară, la Hotel Hestia din Călăraşi au avut loc două evenimente. Paranghelia prilejuită de deschiderea festivităţilor ,, Zilele Municipiului Călăraşi”, la care a participat o parte din administraţia publică locală (pe banii cui?) şi Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Călăraşi.

În urma organizării ireproşabile a Conferinţei de alegeri a organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, 502 din cei 522 de delegaţi convocaţi să participe la alegeri au răspuns prezent.

,,Unitatea” a fost cuvântul de ordine al conferinţei şi tonul a fost dat de senatorul PSD Călăraşi-Roxana Natalia Paţurcă : ,, Fac apel la unitate pentru asigurarea victoriei la viitoarele alegeri şi îi asigur pe toţi membri şi simpatizanţii noştri de toată susţinerea şi sprijinul meu !

Deputatul PSD Călăraşi- Sorin Vrăjitoru, care iniţial îşi anunţase candidatura pentru funcţia de preşedinte, a dat dovadă de înţelepciune şi a făcut un anunţ surprinzător : ,, Pentru că sunt un om de echipă şi pentru a păstra unitatea acestui partid, mă retrag din cursa pentru câştigarea funcţiei de preşedinte ! Ne aşteaptă bătălii electorale grele şi numai uniţi vom câştiga !

Marius Dulce, posibil candidat la funcţia de primar al municipiul reşedinţă de judeţ, a făcut şi el o scurtă declaraţie în care a făcut apel la unitate şi a dat asigurări că va face  tot ce îi va sta în putinţă pentru asigurarea victoriei partidului la alegerile care vor urma.

Preşedintele executiv – George Chiriţă a prezentat un raport de activitate al organizaţiei judeţene, care a confirmat că cele mai bune rezultate ale acesteia au fost înregistrate sub conducerea preşedintelui Ciprian Pandea.

Cel mai tânăr preşedinte ales, din istoria PSD Călăraşi- Ciprian Pandea, a mulţumit delegaţilor pentru încrederea acordată şi a desclarat sec, război total PNL -ului : ,, Mă simt onorat şi totodată obligat să fac tot ce îmi va sta în putinţă ca acest judeţ să devină în curănd roşu. Am purtat numeroase discuţii şi o să vă anunţ în curând numele a trei primari liberali care apreciază rezultatele deosebite obţinute de guvernarea PSD şi vor face pasul către noi. Vor urma şi alţii… „

1881 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*