Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Ciocănești și-a sărbătorit Hramul ,,Acoperământul Maicii Domnului” și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice

cioc

Centrul de Îngrijire și Asistență Socială Ciocănești și-a sărbătorit Hramul ,,Acoperământul Maicii Domnului”, luni, 1 octombrie 2018.

Totodată, a fost marcată și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, care este sărbătorită, în fiecare an, la această dată.
Preotul Costin Avram, de la Biserica Sfânta Anastasia din Călărași, a oficiat o slujbă religioasă, acesta fiind alături de persoanele instituționalizate din centrele DGASPC Călărași, în ultimii 10 ani.
La eveniment au fost prezenți beneficiarii și angajații Centrului, coordonatoarea C.I.A. Ciocănești, Cornelia Toma, precum și directorul-executiv al D.G.A.S.P.C. Călărași, Doinița Nicolae.

   Coordonatoarea centrului, Cornelia Toma, le-a transmis câteva gânduri persoanelor instituționalizate aici:

,,Este o dublă sărbătoare pentru centrul nostru: atât hramul Acoperământul Maicii Domnului, cât și Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Vă urez un sincer: La mulți ani, să fiți sănătoși, să ne respectăm, să ne înțelegem, în continuare, și să ne ajutăm unul pe celălalt! ”

   Directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, a dorit să le mulțumească tuturor celor care se implică, permanent, pentru o bună desfășurare a activității centrului:

 ,,Doresc să mulțumesc părintelui Costin Avram care este, în permanență, alături de noi, și le mulțumesc tuturor colegilor, care au grijă de părinții noștri, de frații noștri, de toți cei care au ajuns aici.

  Vă urez sănătate multă, iar Acoperământul Maicii Domnului să ne acopere cu liniște, sănătate, credință și o viață mai bună! La mulți ani! ”
După oficierea slujbei de pomenire, beneficiarii au primit cele 100 de pachete, făcute cu sprijinul enoriașelor Bisericii Sf. Anastasia din Călărași, care au dorit să fie prezente la eveniment, la final, fiindu-le oferită o masă festivă, de la care nu a lipsit tortul aniversar.

Compartiment Relații cu Publicul

771 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*