Sandu Mihăiţă : ,, Administraţia locală a depus toate eforturile pentru a îndeplini acest vis al localnicilor”

sandu

 PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din țară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice (10S), în domeniile: sănătate, educație, apă – canalizare, energie termică și electrică, inclusiv iluminat public, transport / drumuri, salubrizare, cultură, culte, locuire și sport.

Cea de-a doua etapă a programului finanțează 9.500 de obiective de investiții, dintre care 2.500 de creșe și grădinițe, 2.000 de școli și 5.000 de alte obiective (din toate domeniile eligibile). Pentru aceste investiții sunt alocate fonduri în valoare de 30 de miliarde de lei credite de angajament.

În comuna Frăsinet din judeţul Călăraşi, vineri 28 septembrie, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor de asfaltare a 8 km de drumuri comunale, în valoare de 87 de miliarde în Frăsinetul de Jos şi Frăsinet.

Sandu Mihăiţă– primar comuna Frăsinet : ,, Pentru prima dată,  comuna Frăsinet va avea străzi asfaltate. Administraţia locală a depus toate eforturile pentru a îndeplini acest vis al localnicilor. A fost o muncă titanică, contra cronometru dar rezultatul a meritat toate eforturile. În câteva zile vom demara efectiv lucrările şi dacă timpul ne va permite vom încerca să finalizăm cât mai repede aceste lucrări. Mai avem depus un proiect de asfaltare în Dăneşti, de 5 kilometri de drumuri, care este în stadiu de avizare.

 Lucrăm în paralel şi la alte două proiecte de reabilitare a şcolii din Luptători şi a Dispensarului”.

1160 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*