S-a împlinit profeţia lui Viorel Ivanciu / Futsal Club Dunărea Călărași a câştigat Cupa României !

Futsal-cupa-28

Futsalul la Călăraşi are un susţinător frenetic . Din 2012 şi până în prezent, omul care a stat extrem de aproape de această echipă Dunărea Călăraşi, este Viorel Ivanciu, care ocupă unul dintre fotoliile de viceprimar al municipiului Călăraşi din anul 2016. Provenind din mediul privat, cu mentalitatea de învingător, meticulos şi organizat, acesta a reuşit să îşi pună amprenta în toate acţiunile în care s-a implicat. Ultimul exemplu este organizarea Final Four Futsal la Călăraşi.

În semifinalele Cupei României la Futsal s-au calificat patru echipe : CSM TG. MUREŞ, UNITED GALAŢI, AUTOBERGAMO DEVA şi FUTSAL CLUB DUNĂREA CĂLĂRAŞI. Partidele s-au disputat la Sala Polivalentă ,,Ion C. Neagu din municipiul Călăraşi.

Aşa cum a prezis Viorel Ivanciu în conferinţa de presă susţinută înainte de disputarea partidelor,   echipa Futsal Club Dunărea Călărași a câștigat duminică, 17 martie, Cupa României după ce a trecut în finală de CS United Galați, vicecampioana ultimelor două ediții ale Ligii 1, scor 2-1.

Acesta e primul trofeu cucerit de echipa de seniori a clubului Dunărea Călărași.

În vară, fostul internațional Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al Dunării, a reușit să mențină nucleul de jucători din sezonul precedent, a mai adus câțiva și a format o trupă redutabilă.

În acest sezon, Dunărea a dat bătăi de cap tuturor granzilor. În campionat a învins actualul lider, Imperial WET Miercurea Ciuc, iar sâmbătă, 16 martie, în semifinalele Final Four-ului Cupei României, a învins, după mai bine de doi ani, Autobergamo Deva.

Dunărea a trecut și de United Galați, una dintre cele mai puternice formații din ultimii ani din Liga 1, într-o confruntare cu trofeul Cupei României pe masă.

Trupa lui Marian Șotârcă a gestionat perfect finala, a scăpat de presiune și a adus în vitrina clubului primul trofeu major!

“Este victoria tuturor, o victorie incredibilă, la care, sincer, în vară, probabil, nimeni nu s-ar fi gândit. E o bucurie uriașă”, a spus Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al câștigătoarei Cupei României ediția 2018-2019!

Viorel Ivanciu : ,, Publicul călărăşean a fost şi este pasionat de futsal, fiind prezent de fiecare dată în număr apreciabil în tribunele sălii Ion C. Neagu, la partidele pe care le-am disputat. Organizarea Final Four-ului la Călăraşi a fost un succes, încununat de câştigarea Cupei României de către băieţii noştri. Eforturile administraţiei publice locale, susţinerea suporterilor iubitori ai acestui sport, dăruirea băieţilor, au condus la căştigarea acestui trofeu. Am intrat în această competiţie cu mentalitatea de învingători şi am reuşit !”d1d2d4

1340 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*