Update / Avem dovada ! Ăsta şi-a întocmit bibliografia pentru concursul de ocupare a postului !

După apariţia articolului cu titlul ,,Avem dovada ! Ăsta şi-a întocmit bibliografia pentru concursul de ocupare a postului !”, drăgălaşul director Eduard Grama, în loc să aducă o explicaţie pertinentă pentru fapta sa cel puţin imorală, s-a apucat să acuze diverse persoane pentru colaboraţionism cu redacţia Realitatea din Călăraşi. Pentru lămurirea drăgălaşului director, facem precizarea că documentul care pune la îndoială corectitudinea desfăşurării concursului de ocupare a postului de director executiv, este publicat pe site CJ Călăraşi –https://www.calarasi.ro/index.php/component/easyfolderlistingpro/?view=download&format=raw&data=eNpNUUFOAzEM_IqVM7TZAqWkXCdUiUNP_KBys-5iKU1cIlwngaqIv-PttoJT4rHH9ozRdZ37Lm7pzCGFnsSsi3t8cYaPOFCZv8YWaxOeL2y3mttcJ7iHtxZ9ZX5v-8CeNin2zZPQSNRephWSqVW5QM7YW2poVOrfmGdndrsLNkariRrxeGllnRmf5YRyb9bs7EQSChnrx78q5R440I276B6c0cUKB24Btq2nShhhgwEFC0OSASOfCc8IPkXfpEBPIOSlVRSCTLFKg-Rb1hChxSRwmIRDnpSPDH9TD5_oMVYFOYLHXnQuKhdrC43H0pLJMwauqFUYYLPdgNb2WHFM2-XMLmajy3e6HgWCrptZq35nSXuE4oULjupUG53q9Zf7w9VKOmUWKjefOrUGa0X_cVQtZr2_oHrYLPTJ9DWdQO0dUhqC2vbzC2h9rGw&fbclid=IwAR0stpqBGLTMns4yIyCAXGSptbWOw9vl4WUbArLJllWYmRjkqRp91iWFi8c. 

Pentru că nu avem timp să aşteptăm 3 sau mai mulţi ani pentru primirea unui răspuns din partea Agenţiei Naţionale de Integritate, care să ateste că Eduard Grama s-a aflat sau nu în stare de incompatibilitate sau conflict de interese , ne vom adresa instanţei pentru a se pronunţa asupra legalităţii desfăşurării concursului de ocupare a postului de director executiv din cadrul  Direcţiei de Dezvoltare şi Relaţii Externe din C.J. Călăraşi.

Faptul că, Directorul Executiv al Direcţiei de Dezvoltare şi Relaţii Externe din cadrul CJ Călăraşi, Eduard Grama, pozează în justiţiar şi cavaler al dreptăţii nu este o noutate pentru călărăşeni. Prin sponsorizarea postării unor articole publicate în presa locală,  pe reţelele de socializare, acesta încearcă să îşi creeze o imagine de salvator al judeţului şi afirmă că este pregătit să câştige încrederea cetăţenilor.  De fapt, pe afară este vopsit gardul …

Realitatea din Călăraşi  a intrat în posesia dovezii că Eduard Grama nu are niciun scrupul în atingerea scopurilor personale, chiar dacă aceasta implică încălcarea legii.

În data de 22 -11-2017, Directorul executiv adjunct Eduard Grama, a aprobat şi semnat elaborarea bibliografiei pentru concursul de ocupare a postului de Director Executiv al Direcţiei de Dezvoltare şi Relaţii Externe din cadrul CJ Călăraşi la care a participat şi din pură întâmplare l-a şi câştigat.

Apreciăm că acest fapt poate constitui chiar şi elementele unei infracţiuni a conflictului de interese şi de abuz în serviciu, ţinând cont de avantajul cert creat prin întocmirea personală a bibliografiei necesare susţinerii unui concurs pentru postul respectiv.

Prin încălcarea art. 22 din Hotărârea   nr. 1087/2001 privind organizarea concursurilor şi examenelor pentru ocuparea funcţiilor publice, se demonstrează că Eduard Grama, este posibil să se fi aflat în conflict de interese în situaţia în care din calitatea de Director EXECUTIV ADJUNCT , A ÎNTOCMIT BIBLIOGRAFIA DE ORGANIZARE A CONCURSULUI DE OCUPARE A POSTULUI DE DIRECTOR EXECUTIV. 

art. 22  Comisiile de concurs au următoarele atribuții principale:

a) stabilesc bibliografia de concurs și subiectele pentru proba scrisă;

b) verifică îndeplinirea condițiilor de participare la concurs de către candidați;

c) selectează dosarele de înscriere ale candidaților și stabilesc, în funcție de modul de îndeplinire a condițiilor de participare, candidații care vor participa la concurs;

d) transmit, prin secretarul comisiei, compartimentelor de resurse umane rezultatele selecției și ale concursului pentru a fi comunicate candidaților.

Art. 23. –

Bibliografia de concurs se stabilește în funcție de domeniul de activitate al autorității sau instituției publice și de specificul funcției publice pentru care se organizează concurs.

 1

1760 vizualizari in total 2 vizualizari azi

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*