Astăzi încep lucrările de modernizare ale Bulevardului Nicolae Titulescu – Vasile este aşteptat la şedinţa foto

De ce nu ai venit Vasile, cănd aceeaşi societate subordonată CJ Călăraşi a făcut praf bulevardul Cuza- Vodă ?

Primăria Municipiului Călăraşi anunţă faptul că, începând cu data de 2 aprilie 2019, tronsoanele Locomotivei-Borcea şi Prel. Bucureşti-Cornişei ale Bulevardului Nicolae Titulescu se vor închide circulaţiei rutiere pentru câteva luni.

Situaţia este generată de lucrările de modernizare a carosabilului, lucrări ce implică săpături la fundaţie. Pe lângă lucrările ce se vor realiza la carosabil, se va interveni cu lucrări de modernizare şi la trotuare şi spaţii verzi.

În data de 1 aprilie au fost demarate lucrările de întreținere a Variantei Nord, de la intersecția cu DN21. Se vor turna covoare asfaltice pe o membrană geotextilă și se vor face reparații, până la calea ferată. Lucrările sunt realizate din bugetul local al municipiului Călărași, printr-un contract cu SC Drumuri și Poduri SA. aceeaşi societate care a realizat şi modernizarea Bulevardului Cuza- Vodă.   Deşi nu avea ce să caute acolo, deoarece SC Drumuri și Poduri SA., unitate aflată în subordinea CJ Călăraşi are calitatea de prestator de servicii şi încasează mulţi bani din bugetul local al municipiului Călărași pentru lucrările executate,  preş. CJ Călăraşi- Vasile Iliuţă, a profitat de absenţa primarului Dan Drăgulin pentru a realiza o scurtă şedinţă foto.

De ce nu ai venit Vasile, cănd aceeaşi societate subordonată CJ Călăraşi a făcut praf bulevardul Cuza- Vodă ? Când ai afirmat : ,, lucrări realizate de noi ” ai făcut o glumă de 1 Aprilie sau erai beat ?

 

vas

918 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*