Drăgulin : ,,Eu mă bucur că domnul Iliuță a ajuns, în sfârșit, pe aceste drumuri, dar nimeni nu trebuie să-și aroge ceea ce nu are!”

Începerea lucrărilor de reabilitare a Variantei Nord a oraşului era aşteptată de mult timp de călărăşeni. Doar că odată cu demararea lucrărilor de întreţinere au început şi polemicile. Preş. CJ Călăraşi – Vasile Iliuţă, a profitat de absenţa primarului Daniel Ştefan Drăgulin şi a făcut o vizită de lucru încheiată cu o şedinţă foto în care îşi asuma subtil meritele pentru aceste lucrări. Postacii de serviciu au preluat şi mediatizat această informaţie, fiecare după ce a înţeles.

Pentru o corectă informare a cetăţenilor, Realitatea din Călăraşi, a luat legătura telefonic cu primarul Daniel Ştefan Drăgulin care a făcut următoarea declaraţie :

,,Eu mă bucur că domnul Iliuță a ajuns, în sfârșit, pe aceste drumuri, dar nimeni nu trebuie să-și aroge ceea ce nu are! În cazul acesta vorbim despre finanțarea lucrării de întreținere a Variantei Nord a orașului, lucrare care aparține, în totalitate Primăriei Călărași! Este finanțată din bugetul local și contractata de noi! Pe de altă parte mă bucură că domnul Iliuță a venit să verifice oamenii la lucrări, dar l-aș fi așteptat și pe Bulevardul Cuza Vodă, unde prezența sa era destul de importantă, cred eu!”

1351 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*