Încerc să scap de influența malefică a lui Drăgulin dar nu am șanse. Ce ți-e și cu Drăgulin ăsta !

drag

 Râdem, glumim dar Drăgulin face și desface totul în rahatul ăsta de oraş.
E timpul să devenim serioși: eu sunt convins că Drăgulin a făcut vrăji la Crucea de Leac să  vină tornada în Dragalina și tot el i-a dat droguri creatorului de modă ca să se sinucidă!

Uzând de forța sa malefică, același Drăgulin a adus o mare furtună în Călăraşi dar nu înainte de a ,,ciunti” copacii, că aşa este el milos, să nu fie multe autoturisme avariate, să moară ,,neamurile” angajate la firmele de asigurări, de foame. De-al dracului ce este DRĂGULIN, a făcut el în aşa fel încât licitaţia pentru construcţia  Pieţei Mari şi Bazarului să fie câştigată   de firma unui PSD-ist.

Tot așa, sunt de nezdruncinat în părerea că tot Drăgulin mă va face pe mine –Leonida Jecu, ca și pe alte multe mii de călărăşeni  să votez Drăgulin la viitoarele alegeri locale, nu pentru faptul că ar fi perfect, nici pentru sutele de milioane pe care le încasez de la primărie (spun proştii … atăţi bani să încaseze ei….contractele de publicitate sunt  publice), ci doar pentru faptul că nu există altă o altă opţiune. Dragu, Ţuţuianu….istorie, Dulce, Dumbrava…..liga a V a…Vasile…..vise de noapte…. Grama….cine-i ăsta ? Sunt la fel de nemulţumit ca şi toţi călărăşenii dar ce opţiuni avem?

Încerc să scap de influența malefică a lui Drăgulin, dar nu am șanse.

Ce ți-e și cu Drăgulin ăsta!

Leonida Jecu – fost montator de jaluzele/ mocheta si mobilier/ absolvent al Liceului Auto/publicist la REALITATEA DIN CALARASI

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*