(P) Răzvan Meseșeanu: “De ce sunt și votez Pro România”

SURSA : infoMuntenia.ro

,,Nu este nici un secret că acum două luni am demisionat din PSD. Am explicat atunci motivele pentru care am ales să plec dintr-un partid în care am stat 18 ani. Nu pot să stau într-un partid unde nu poți avea opinie, demnitate, speranța în lucruri mai bune.

Acum mă mândresc că fac parte din Pro România și mă simt dator să le explic celor care mă cunosc de ce am ales această formațiune politică, de ce susțin candidații și voi vota Pro România la alegerile europarlamentare.

Sunt în Pro România pentru că sunt pro. Sunt pentru dialog, sunt pentru performanță, sunt pentru asumarea deciziilor, pentru recunoașterea greșelilor. Sunt în Pro România pentru că aici am găsit echipa care a performat în timpul guvernării Victor Ponta. Indiferent de ce se spune și indiferent de greșelile politice care poate că s-au făcut, este un lucru unanim recunoscut, chiar și de competitorii politici, că Guvernul Ponta a fost guvernul cel mai performant al României post-revoluționare.

Susțin și votez Pro România pentru că am încredere în candidații partidului, și îmi place că această formațiune și-a asumat clar faptul că o  Românie Dezvoltată, stabilă și prosperă este doar o Românie Europeană!”

Răzvan MESEȘEANU

 Material publicat la comanda Pro Romania MCF 41190009razvan

241 vizualizari in total 1 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*