(P) Victor Ponta garantează: Nu ne întoarcem în PSD nici dacă pleacă Dragnea

 

Liderii Pro România nu se vor întoarce în PSD, nici dacă se va schimba actuala conducere a partidului, a declarat, la Timişoara, Victor Ponta. Deşi cap de listă la alegerile europarlamentare, el spune că va rămâne la Bucureşti.

 

Revenit al Timişoara, liderul Pro România, Victor Ponta, a afirmat că este sigur că la alegerile europarlamentare de săptămâna viitoare partidul său va obţine un vot cu două cifre. Un lucru extraordinar, a adăugat el, având în vedere faptul că în urmă cu câteva luni formaţiunea politică nu avea niciun fel de structuri de organizare teritoriale. „Sunt sigur, pe 26 mai vom obţine un vot cu două cifre. Vor fi două categorii de alegători de la care vom primi voturi. Prima, sunt cei care votau cu ALDE şi PSD. Cea de a doua categorie va fi reprezentată de cei care mi-au spus foarte des astfel: suntem mulţumiţi de ce ai făcut, dar eşti PSD-ist, iar noi nu votăm acest partid”, a declarat Ponta.

Deşi se vorbeşte despre întoarcerea sa în partidul pe care l-a condus, Ponta a spus că „nu ne întoarcem la PSD, chiar dacă pleacă Dragnea”. El a reiterat faptul că, deşi este cap de listă, nu va pleca în Parlamentul European. „Eu voi rămâne la Bucureşti, sunt pe primul loc pentru că lumea nu şie că sunt la Pro România. Un lider trebuie să fie pe primul loc pentru a-şi asuma lista. Aici o aveţi pe Maria Grapini, un aspirator de voturi”, a mai spus ironic Ponta.

Corina Creţu, aflată alături de şeful Pro România, a vorbit exact despre ce se pricepe mai bine, respectiv fonduri europene. Ea a subliniat că înfiinţarea Pro România i-a oferit posibilitatea să activeze din nou în politică, fiindcă altfel ar fi renunţat la această carieră. „Mă bucur că Victor Ponta a creat această alternativă. Eu eram sigură că nu voi mai face politică, nu puteam să mai merg în continuare cu aceşti oameni (n.r. PSD). Dar iată că putem merge mai departe. Aceste alegeri nu sunt ca oricare altele, este vorba de apărarea parcursului european al României. Cei de aici (n.r. Banat), care cunosc cum e în vestul Europei, ar trebui să aibă un interes mai mare pentru vot. Mă îngrijorează limbajul antieuropean folosit în ultima perioadă, care poate duce la o situaţie care ne aruncă cu 30 de ani înapoi”, a subliniat Corina Creţu.

 Material publicat la comanda PRO ROMANIA MFC 41190009TUDOSE

294 vizualizari in total 4 vizualizari azi


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*